Πέμπτος στο Τούρκου ο Μίλαν Τράικοβιτς

Πέμπτος στο Τούρκου ο Μίλαν Τράικοβιτς

Ενημέρωση από την ΚΟΕΑΣ:

«5ος ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟΥ Ο ΜΙΛΑΝ ΤΡΑΪΚΟΒΙΤΣ ΜΕ 13.53.

Την πρώτη διπλή κούρσα του στη χρονιά έκανε την Τρίτη 13 Ιουνίου 2023 ο Μίλαν Τράικοβιτς.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2019 στον κλειστό στίβο έλαβε μέρος στο «χρυσό» διεθνές μίτινγκ στην πόλη Τούρκου της Φινλανδίας, τερματίζοντας στην 5η θέση στον τελικό των 110μ. με εμπόδια με 13.53 (άνεμος +0,3 μ/δ).

Ο αθλητής του Αντώνη Γιαννουλάκη δεν είχε και την ιδανικότερη εκκίνηση (αντίδραση 0.183) και βρέθηκε από νωρίς να κυνηγά, όμως, με βελτιωμένη ταχύτητα και καθαρά περάσματα στα εμπόδια κατάφερε να τερματίσει 5ος και να δείχνει έτοιμος για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων (20-22 Ιουνίου) στη Σιλέσια, όπου θέλει να κάνει την καλύτερη κούρσα του αυτό το διάστημα. Εβδομήντα πέντε λεπτά νωρίτερα ο Μίλαν Τράικοβιτς έτρεξε στην πρώτη από τις δύο ημιτελικές σειρές, όπου τερμάτισε στην 3η θέση με 13.57 (+0,8 μ/δ) και πήρε απευθείας την πρόκριση για τον τελικό».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μυθική γκάφα του Μπέντο στο 99' στέρησε τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο! (BINTEO)

Μυθική γκάφα του Μπέντο στο 99' στέρησε τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο! (BINTEO)

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο κρατούσε στα χέρια της ένα τρίποντο που θα της χάριζε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, όμως μία μυθική γκάφα του πορτιέρε Μπέντο κράτησε ζωντανή την Αλ Χιλάλ!

BEST OF THEMASPORTS