Πήρε το θρίλερ με την Καρσίγιακα και έκανε το 1-0 στους τελικούς η Εφές! (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Πήρε το θρίλερ με την Καρσίγιακα και έκανε το 1-0 στους τελικούς η Εφές! (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Η Αναντολού Εφές έφτασε μέχρι το +16 απέναντι στην Καρσίγιακα, είδε την ομάδα της Σμύρνης να επιστρέφει και να διεκδικεί στα ίσα τη νίκη, όμως τελικά επικράτησε 82-78 και έκανε το 1-0 στους τελικούς.

Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο η Εφές!

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ζορίστηκε πολύ ωστόσο νίκησε την Καρσίγιακα με σκορ 82-78, κάνοντας το 1-0 στους τελικούς του τούρκικου πρωταθλήματος!

Οι γηπεδούχοι έδειξαν αρχικά πως θα είχαν εύκολο βράδυ, αφού στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνουν απολάμβαναν ένα +16 (45-29).

Παρόλα αυτά, η ομάδα της Σμύρνης έδειξε μεγάλη αντίδραση, επέστρεψε στο ματς και προηγήθηκε στα μέσα του τελευταίου δεκαλέπτου (68-70), όμως τελικά δεν βρήκε τα μεγάλα σουτ στο τέλος και υπέκυψε στην Εφές, που έκανε το πρώτο βήμα για την υπεράσπιση του τίτλου της.

Για τους νικητές, 24 πόντους είχε ο «μαγικός» Βασίλιε Μίσιτς, ενώ 15 πρόσθεσαν οι Αμάθ Εμπαγιέ και Ελάιζα Μπράιαντ. Σημαντική και η συνεισφορά των Λάρκιν και Κλάιμπερν, που είχαν 11 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Από την πλευρά των ηττημένων, που δεν τα κατάφεραν όμως έδειξαν απροσδόκητα ανταγωνιστικό πρόσωπο, σε φοβερό βράδυ βρέθηκε ο Έρικ ΜακΚόλουμ που έβαλε 21 πόντους, ενώ 15 πρόσθεσε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Μπράιαν Ανγκόλα.

Τα δεκάλεπτα: 23-14, 43-29, 62-56, 82-78.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του ματς.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Νέο αργυρό μετάλλιο για τον Παύλος Κοντίδη στο Λος Άντζελες!

Νέο αργυρό μετάλλιο για τον Παύλος Κοντίδη στο Λος Άντζελες!

Στο Σαν Πέδρο του Λος Άντζελες, εκεί όπου το 2028 φιλοδοξεί να καταγράψει την έκτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Παύλος Κοντίδης πρόσθεσε άλλη μία επιτυχία στην καριέρα του, κερδίζοντας το αργυρό μετάλλιο στο Grand Slam του Λος Άντζελες.