Το πρώτο βήμα έγινε, το δεύτερο είναι δυσκολότερο...

Το πρώτο βήμα έγινε, το δεύτερο είναι δυσκολότερο...

Ο Σωφρόνης Αυγουστή κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης της Ομόνοιας, με την κατάκτηση του κυπέλλου να αποτελεί το αποκορύφωμα της προσπάθειας του Κύπριου τεχνικού να... αναγεννήσει μέσω κυπέλλου τους πράσινους.

Το πρώτο βήμα έγινε και ο κύριος Αυγουστή κέρδισε στοίχημα, με την παραμονή του στο «Ηλίας Πούλλος» να του δίνει την ευκαιρία για το επόμενο βήμα. Αυτό δεν είναι η... έναρξη της νέας σεζόν, αλλά η δημιουργία ισχυρής ομάδας που να μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

Κάθε σεζόν όλα αρχίζουν από την προηγούμενη και όπως ο πρωταθλητής είναι το φαβορί για τον επόμενο... τίτλο, το ίδιο ισχύει και για όσους απέτυχαν. Εν ολίγοις οι πράσινοι του Σωφρόνη Αυγουστή πρέπει να κάνουν υπερβάσεις. Στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Αρχίζοντας με το δεύτερο, η Ομόνοια θα χρειαστεί να ξεπεράσει πιο δυνατές της ομάδες για να έχει ελπίδες να χτυπήσει για τέταρτη σερί σεζόν την πόρτα των ομίλων.

Για να μπορέσει να ισχυροποιήσει το ρόστερ του ο κύριος Αυγουστή θα πρέπει μαζί με την ομάδα προγραμματισμού να γίνουν στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις. Το κεφάλαιο τεχνικού διευθυντή μπαίνει στην τελική ευθεία, με την Ομόνοια να ετοιμάζεται για πολλές προσθήκες. Ποδοσφαιριστές για το κέντρο της άμυνας, ένας αριστερός μπακ, ένας κεντρικός χαφ, δύο εξτρέμ και κεντρικός επιθετικός είναι στην... κενή λίστα που θα γεμίσει, ενώ αρχές Ιουλίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματoποθηθεί στην Πολωνία. Οι πράσινοι θα γνωρίζουν τον αντίπαλο για τον β' προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ στις 21 Ιουνίου, ενώ οι αγώνες θα γίνουν στις 27 Ιουλίου και στις 3 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κι άλλη αεροπορική εταιρεία αναστέλλει προσωρινά τις πτήσεις της από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας – Όλες οι λεπτομέρειες

Κι άλλη αεροπορική εταιρεία αναστέλλει προσωρινά τις πτήσεις της από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας – Όλες οι λεπτομέρειες

Η γερμανική αεροπορική εταιρία Λουφτχάνσα (Lufthansa) αναστέλλει τις πτήσεις της προς και από την Λάρνακα έως τις 6 Μαρτίου, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο γερμανικός όμιλος.