Απορρίφθηκε ξανά το αίτημα αποφυλάκισης του Ντάνι Άλβες

Απορρίφθηκε ξανά το αίτημα αποφυλάκισης του Ντάνι Άλβες

Στο κενό έπεσε η νέα προσπάθεια του Ντάνι Άλβες να αποφυλακιστεί.

Δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε για δεύτερη φορά το αίτημα του Ντάνι Άλβες να αποφυλακιστεί.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου μπακ είχαν ζητήσει την ελευθερία του μέχρι να δικαστεί για την υπόθεση βιασμού για την οποία κατηγορείται δίνοντας διαβεβαιώσεις πως δεν θα γινόταν… φυγάς. Μάλιστα ανέφεραν πως ήθελε να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του στη Βαρκελώνη και γι' αυτό δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας πως θα επιχειρούσε να... εξαφανιστεί. Ωστόσο το δικαστήριο απάντησε αρνητικά και έτσι ο 40χρονος άσος θα παραμείνει στη φυλακή, μέχρι νεωτέρας.

Ο Άλβες κατηγορείται για τον βιασμό μιας 23χρονης στην τουαλέτα ενός νυχτερινού κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου. Από τις 20 Ιανουαρίου λόγω των επιβαρυντικών στοιχείων που έχουν προκύψει σε βάρος του παραμένει προφυλακισμένος, ενώ η πρώτη αίτηση αποφυλάκισης που είχε καταθέσει η πλευρά του τον Μάιο είχε επίσης απορριφθεί.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Στο Fan Day ο Πετρίδης, έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια: «Το ΑΠΟΕΛ είναι εδώ και θα παραμείνει στις επάλξεις»

Στο Fan Day ο Πετρίδης, έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια: «Το ΑΠΟΕΛ είναι εδώ και θα παραμείνει στις επάλξεις»

Ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, έδωσε το παρών του στο σημερινό (14/12) FAN DAY των «γαλαζοκιτρίνων» στον Αρχάγγελο και παραχώρησε δηλώσεις στην Cablenet, δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια.

BEST OF THEMASPORTS