Το μήνυμα της εκδήλωσης είναι: Το ποδόσφαιρο μάς ενώνει για την ΥΓΕΙΑ των παιδιών και την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», για να φέρει σε πέρας την ανθρωπιστική αποστολή του.
Στο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα θα συμμετάσχουν μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου που έγραψαν ιστορία με την κατάκτηση του EURO 2004, όπως Άγγελος Μπασινάς, Άγγελος Χαριστέας, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης, Τραϊνός Δέλλας, Νίκος Νταμπίζας, Νίκος Λυμπερόπουλος και άλλοι. Η ομάδα θα ενισχυθεί από τον Κύπριο τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα.
Στην ομάδα των Κυπρίων Κύπριοι βετεράνων ποδοσφαιριστών θα αγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Μιχάλης Κωνσταντίνου, Γιασεμάκης Γιασεμή, Γιώργος Μερκής, Μάριος Θεμιστοκλέους, Γιώργος Θεοδότου, Άκης Ιωάννου και Μάριος Δημητρίου. Στην ομάδα των Κυπρίων θα αγωνιστεί και ο ηθοποιός Άλκης Χρίστου.
