Φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στην ομάδα Επίλεκτων Παλαίμαχων Εθνικής Ελλάδας και των Βετεράνων Κύπρου

Φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στην ομάδα Επίλεκτων Παλαίμαχων Εθνικής Ελλάδας και των Βετεράνων Κύπρου

O Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», η «Ομάδα FC Βετεράνων Κύπρου» και η «Ομάδα Επίλεκτων Παλαίμαχων Εθνικής Ελλάδας» συνδιοργανώνουν Φιλανθρωπικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα, με τίτλο «Αγωνίζομαι για τη ΖΩΗ… για Όνειρα και Ευχές», αύριο(12/6) στις 19:00, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Το μήνυμα της εκδήλωσης είναι: Το ποδόσφαιρο μάς ενώνει για την ΥΓΕΙΑ των παιδιών και την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», για να φέρει σε πέρας την ανθρωπιστική αποστολή του.

Στο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα θα συμμετάσχουν μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου που έγραψαν ιστορία με την κατάκτηση του EURO 2004, όπως Άγγελος Μπασινάς, Άγγελος Χαριστέας, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης, Τραϊνός Δέλλας, Νίκος Νταμπίζας, Νίκος Λυμπερόπουλος και άλλοι. Η ομάδα θα ενισχυθεί από τον Κύπριο τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα.

Στην ομάδα των Κυπρίων  Κύπριοι βετεράνων ποδοσφαιριστών θα αγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Μιχάλης Κωνσταντίνου, Γιασεμάκης Γιασεμή, Γιώργος Μερκής, Μάριος Θεμιστοκλέους, Γιώργος Θεοδότου, Άκης Ιωάννου και Μάριος Δημητρίου. Στην ομάδα των Κυπρίων θα αγωνιστεί και ο ηθοποιός Άλκης Χρίστου.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ)

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Δέδες και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Τάσος Τσατάλης, απαντούν σε Ολυμπιακό και Καραπαπά για τις τοποθετήσεις τους περί διαιτησίας.

BEST OF THEMASPORTS