Η ενδεκάδα της Σίτι: Στον πάγκο ο Γουόκερ, βασικός ο Ακάντζι

Η ενδεκάδα της Σίτι: Στον πάγκο ο Γουόκερ, βασικός ο Ακάντζι

Μίνι έκπληξη από τον Πεπ Γκουαρδιόλα που επέλεξε να αφήσει στον πάγκο τον Γουόκερ και να ξεκινήσει βασικός τον Ακάντζι.

Γνωστή έγινε και η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι για τον τελικό του Champions League με αντίπαλο την Ίντερ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επεφύλασσε μια μικρή έκπληξη στο αρχικό σχήμα, αφού επέλεξε να αφήσει στον πάγκο τον Γουόκερ και τη θέση του στο βασικό σχήμα παίρνει ο Ακάντζι.

Κατά τα άλλα, πρόκειται για το γνωστό σχήμα με διάταξη 3-2-4-1, χωρίς άλλες διαφοροποιήσεις.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον - Ντίας, Ακάντζι, Άκε - Στόουνς, Ρόδρι, Γκιντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Γκρίλις - Χάααντ.

Στον πάγκο οι Ορτέγκα, Κάρσον, Γουόκερ, Φίλιπς, Λαπόρτ, Άλβαρες, Σέργιο Γκόμες, Μαχρέζ, Περόνε, Φόντεν, Πάλμερ, Λιούις.

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Οι "Jail-Blazers" έρχονται στο Netflix και υπάρχει λόγος να τους θυμόμαστε

Οι "Jail-Blazers" έρχονται στο Netflix και υπάρχει λόγος να τους θυμόμαστε

Η πιο άτυχη και με γεμάτο ποινικό μητρώο ομάδα του ΝΒΑ, θα είναι στο επόμενο κεφάλαιο των UNTOLD Series του Netflix. Και αν δεν θυμάσαι τον λόγο, εδώ είμαστε εμείς για να σου φρεσκάρουμε τη μνήμη.