Themasports

Ανακοίνωση από την ΚΟΚ:

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί όπως ευχαριστήσει θερμά τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Γιώργο Χρυσοστόμου, καθώς και τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου, για την εξαιρετική οργάνωση που υπήρξε στην αποστολή της Κύπρου για τους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης 2023, που διεξήχθησαν στη Μάλτα.

Η ΚΟΚ θεωρεί ότι οι συνθήκες που δόθηκαν στις Ομοσπονδίες ήταν άριστες και ως Ομοσπονδία δεν αντιμετωπίσαμε κανένα ουσιαστικό πρόβλημα πριν και κατά την παραμονή μας στη Μάλτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτό συνέβαλαν και οι μεγάλες προσπάθειες των Αρχηγού και Βοηθού Αρχηγού Αποστολής, καθώς επίσης και της πολύ μεγάλης προσπάθειας που έγινε πριν τους αγώνες από τους λειτουργούς του αρμόδιου τμήματος της ΚΟΕ, στους οποίους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Η ΚΟΚ αναγνωρίζει επίσης ότι η συγκεκριμένη συμμετοχή στους ΑΜΚΕ 2023, ήταν η πιο πλήρης από πλευράς οργάνωσης και συνθηκών, ενώ δόθηκαν στις Ομοσπονδίες όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να μπορέσουν να αγωνιστούν και να έχουν επιτυχίες στο άθλημα τους.

Θεωρούμε ότι από την πλευρά της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής έγινε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, για να μπορέσουν οι εθνικές ομάδες να συμμετέχουν απερίσπαστες από προβλήματα και με πλήρης αποστολές, ώστε να αυξήσουν τις δυνατότητες επιτυχίας τους.

Τις δικές του ευχαριστίες εκφράζει μέσω γραπτής του δήλωσης και στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Ανδρέας Μουζουρίδης:

«Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να συγχαρώ τόσο προσωπικά τον κ. Γιώργο Χρυσοστόμου, τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου και όλο το οικοδόμημα της ΚΟΕ για την άριστη διοργάνωση της Κυπριακής αποστολής για την συμμετοχή στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης 2023.

Ως Ομοσπονδία συμμετείχαμε με δύο ομάδες ανδρών και γυναικών στην καλαθόσφαιρα 5Χ5 και δύο ομάδες ανδρών και γυναικών στο 3x3. Να τονίσω το γεγονός ότι το 3x3 είναι πλέον Ολυμπιακό Άθλημα και μας ενδιαφέρει απόλυτα, ιδιαίτερα μετά την πρόκριση της Εθνικής Γυναικών πέρσι, στη τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Θα ήθελα να σημειώσω ότι παρά τους πολλούς τραυματισμούς που είχαμε κατά την περίοδο που προηγήθηκε των αγώνων, αλλά και την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των καλαθοσφαιριστών μας τρεις ημέρες πριν την αναχώρηση για Μάλτα, και χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία, μπορέσαμε και πετύχαμε μια συγκομιδή ενός χρυσού και τριών χάλκινων μεταλλίων.

Εννοείται πως ως Ομοσπονδία και ως Εθνικές ομάδες, προσπαθήσαμε για ότι καλύτερο μπορούσαμε να αποκομίσουμε για να βοηθήσουμε την γενική κατάταξη της χώρας μας στους συγκεκριμένους αγώνες.
Ευχαριστούμε και πάλι την ΚΟΕ για την δυνατότητα συμμετοχής που δόθηκε στην ΚΟΚ και θα εργαστούμε σκληρά για την επόμενη συμμετοχή των εθνικών μας ομάδων, στις διοργανώσεις που συμμετέχει η ΚΟΕ».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχίζει η ημιτελική φάση της ΟΠΑΠ Basket League (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)-ThemaSports
25/04 @ 22:24

Αρχίζει η ημιτελική φάση της ΟΠΑΠ Basket League (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Στην ημιτελική φάση περνάει η ΟΠΑΠ Basket League, καθώς το επόμενο διήμερο θα γίνουν οι πρώτοι αγώνες της σειράς, με τις ομάδες που είχαν την ψηλότερη θέση στο τέλος της κανονικής περιόδου να έχουν το προβάδισμα της έδρας στα δυο ζευγάρια.

ΑΕΚ: «Άστοχές οι φωνές της Ανόρθωσης για τη διαιτησία - Οι παίκτες καθόρισαν την τύχη του αγώνα»-ThemaSports
23/04 @ 13:20

ΑΕΚ: «Άστοχές οι φωνές της Ανόρθωσης για τη διαιτησία - Οι παίκτες καθόρισαν την τύχη του αγώνα»

Ανακοίνωση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Πετρολίνα ΑΕΚ:

Νίκη για τον Κεραυνό-ThemaSports
22/04 @ 20:59

Νίκη για τον Κεραυνό

Ο Κεραυνός νίκησε με 75-61, εκτός έδρας την ΑΕΛ...

Πήρε το ντέρμπι η ΑΕΚ και ανέβηκε πρώτη!-ThemaSports
21/04 @ 18:42

Πήρε το ντέρμπι η ΑΕΚ και ανέβηκε πρώτη!

Η Πετρολίνα ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής και τελευταίας για την β’ φάση, κερδίζοντας με 88-76 την Ανόρθωση, με τη νίκη αυτή να την φέρνει στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Τελος Β' φάσης για την Α1 ανδρών Κ18 - Τα ζευγάρια για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ-ThemaSports
21/04 @ 11:48

Τελος Β' φάσης για την Α1 ανδρών Κ18 - Τα ζευγάρια για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ

Με τις αναμετρήσεις για τη 14η αγωνιστική, για την 1η φάση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α1 ανδρών Κ18, αναδείχθηκαν και τα ζευγάρια που θα συνθέσουν την ημιτελική φάση των πλέι-οφ.

Εκτός έδρας νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Απόλλωνα (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)-ThemaSports
20/04 @ 23:45

Εκτός έδρας νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Απόλλωνα (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Με εκτός έδρας νίκη του ΑΠΟΕΛ Περεστρόικα επί του Απόλλωνα, άνοιξε η αυλαία για την 5η και τελευταία αγωνιστική στη 2η φάση της ΟΠΑΠ Basket League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ