Η ομάδα που φέρεται να... «ξελόγιασε» τον Κωνσταντίνο Αποστολάκη!

Η ομάδα που φέρεται να... «ξελόγιασε» τον Κωνσταντίνο Αποστολάκη!

Σημερινό (10/06) παρασκηνιακό δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας Sportime, αναφέρει ότι από τα δέκα συμβόλαια που έληγαν στον Παναιτωλικό, το μοναδικό που υπήρχε περίπτωση να ανανεωθεί, ήταν του πρώην παίκτη του ΑΠΟΕΛ, Κωνσταντίνου Αποστολάκη.

Η αποχώρηση του Αναστασίου όμως και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα για «σφιχτό μπάτζετ»,έβαλαν τον παίκτη σε δεύτερες σκέψεις, με τη Σερίφ Τιράσπολ να εμφανίζεται στο δρόμο του 24χρονου Ελλαδίτη δεξιού μπακ και φέρεται να τον έχει... ξελογιάσει, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά!

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα...

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόβα τζενεράλε με… κενά στα μετόπισθεν για τον Παναθηναϊκό

Πρόβα τζενεράλε με… κενά στα μετόπισθεν για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός κρατούσε το… κακό για το τέλος, με τα πολλά προβλήματα στην άμυνα να οδηγούν στην ήττα με 4-1 από την Ραπίντ στη Βιέννη, στο τελευταίο του φιλικό πριν τα ματς με την Πάξι.