Η ομάδα που φέρεται να... «ξελόγιασε» τον Κωνσταντίνο Αποστολάκη!

Η ομάδα που φέρεται να... «ξελόγιασε» τον Κωνσταντίνο Αποστολάκη!

Σημερινό (10/06) παρασκηνιακό δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας Sportime, αναφέρει ότι από τα δέκα συμβόλαια που έληγαν στον Παναιτωλικό, το μοναδικό που υπήρχε περίπτωση να ανανεωθεί, ήταν του πρώην παίκτη του ΑΠΟΕΛ, Κωνσταντίνου Αποστολάκη.

Η αποχώρηση του Αναστασίου όμως και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα για «σφιχτό μπάτζετ»,έβαλαν τον παίκτη σε δεύτερες σκέψεις, με τη Σερίφ Τιράσπολ να εμφανίζεται στο δρόμο του 24χρονου Ελλαδίτη δεξιού μπακ και φέρεται να τον έχει... ξελογιάσει, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά!

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα...

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

H Πάλας ζει το όνειρο της: Λύγισε τη Ράγιο Βαγεκάνο και πήγε το Conference League ξανά στο Λονδίνο!

H Πάλας ζει το όνειρο της: Λύγισε τη Ράγιο Βαγεκάνο και πήγε το Conference League ξανά στο Λονδίνο!

Στο Λονδίνο και φέτος το Conference League! Έναν χρόνο μετά την Τσέλσι, ήταν η σειρά της Κρίσταλ Πάλας να κατακτήσει το τρόπαιο, αφού με σκόρερ τον Ματετά, νίκησε 1-0 τη Ράγιο στη Λειψία!