Συνάντηση ΚΟΑ με τις Αθλητικές Ομοσπονδίες - Τι συζητήθηκε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συνάντηση ΚΟΑ με τις Αθλητικές Ομοσπονδίες - Τι συζητήθηκε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ:

«Τις Αθλητικές Ομοσπονδίες υποδέχτηκε στα γραφεία του ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού την Τετάρτη 7 και Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023, προκειμένου να συζητηθούν οι προϋπολογισμοί που έχουν υποβληθεί στον Οργανισμό για κάθε Ομοσπονδία.

Η αρμόδια επιτροπή του ΚΟΑ υποδέχτηκε την Τετάρτη την ΚΟΕΑΣ, την Κυπριακή Ομοσπονδία Χιονοδρόμων, την Κυπριακή Ομοσπονδία Κανό, την Παγκύπρια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και την Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης.

Την Πέμπτη υποδέχτηκε την ΣΤΟΚ, την Κυπριακή Ομοσπονδία Ταεκβοντό, την Κυπριακή Ομοσπονδία Πυγμαχίας, την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετόσφαιρας και την Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού.

Στις επιμέρους συναντήσεις με την κάθε Ομοσπονδία που έγιναν αυτό το διήμερο, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, τα μέλη του ΔΣ και μέλη της Επιτροπής Ελέγχου Σωτήρης Αδάμου και Ανδρόνικος Ανδρονίκου, καθώς και οι Λειτουργοί Πάρις Αβρααμίδης, Έλενα Κώστα, Κωνσταντίνος Κακόψητος και Μαρία Τσολάκη.

Οι Ομοσπονδίες προσκλήθηκαν από τον ΚΟΑ για να συζητηθούν οι προϋπολογισμοί του 2023. Σημειώνεται ότι τον Απρίλιο ο Οργανισμός υποδέχτηκε τις πρώτες Ομοσπονδίες και θα ακολουθήσουν συζητήσεις με τις υπόλοιπες το επόμενο διάστημα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τα στατιστικά των ομάδων #15

Τα στατιστικά των ομάδων #15

Δείτε τι έγινε στην 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος για την σεζόν 2025/26 και τα στατιστικά των ομάδων.