Themasports

Αυτές είναι οι κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ για τα ματς της Εθνικής με Ιρλανδία (16/6) και Γαλλία (19/6) για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Γνωστοί έγιναν πλέον όλοι οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ουρουγουανός τεχνικός στις προσεχείς αναμετρήσεις, καθώς οι κλήσεις έγιναν τμηματικά.

Η είδηση είναι ότι ο πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος, Τάσος Δουβίκας, παραμένει εκτός (δεν ήταν στις επιλογές ούτε τον Μάρτιο), ενώ επιστρέφει ο Ταξιάρχης Φούντας. Υπενθυμίζεται ότι είναι εκτός ο Κώστας Φορτούνης.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος βρίσκεται στην αποστολή, ώστε να έχει εναλλακτική λύση ο Γκουστάβο Πογέτ εφόσον βγει νοκ άουτ ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη γάμπα. Νεότερα για την κατάσταση του έμπειρου μέσου αναμένονται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Οι τελευταία που ενσωματώθηκαν είναι οι Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιώργος Γιακουμάκης, Ταξιάρχης Φούντας.

Αναλυτικά οι κλήσεις: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιώργος Γιακουμάκης, Ταξιάρχης Φούντας, καθώς επίσης ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος βάσει του αρχικού προγραμματισμού έχει κληθεί για προπονήσεις, ενώ υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας συμμετείχε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Το σύνολο των παικτών της αποστολής της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουνίου, οπότε η προπόνησή τους είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» (ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό).

Πηγή: sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ήττα για την Εθνική Παίδων Κ16 από το Μαυροβούνιο σε φιλικό αγώνα-ThemaSports
18/04 @ 21:24

Ήττα για την Εθνική Παίδων Κ16 από το Μαυροβούνιο σε φιλικό αγώνα

Η Εθνική μας ομάδα των Παίδων Κ16 ηττήθηκε σε φιλικό αγώνα από το Μαυροβούνιο με 2-0. Ο αγώνας έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας.

ΕΟΚΑΝ: Επίσημη ενημέρωση από FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα από παίκτη της Εθνικής Ελλάδας-ThemaSports
18/04 @ 18:54

ΕΟΚΑΝ: Επίσημη ενημέρωση από FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα από παίκτη της Εθνικής Ελλάδας

Ο ΕΟΚΑΝ ενημερώθηκε επίσημα από την FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ανδρών.

Κλείστε θέση στους αγώνες της τελικής φάσης του UEFA EURO U17 2024!-ThemaSports
18/04 @ 10:56

Κλείστε θέση στους αγώνες της τελικής φάσης του UEFA EURO U17 2024!

Η έναρξη του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού γεγονότος που έγινε ποτέ στην Κύπρο πλησιάζει!

Η άγνοια της ΕΠΟ για το θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή, οι συνεχόμενοι έλεγχοι και τα επόμενα βήματα-ThemaSports
17/04 @ 17:07

Η άγνοια της ΕΠΟ για το θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή, οι συνεχόμενοι έλεγχοι και τα επόμενα βήματα

Από την ΕΠΟ δηλώνουν πως δεν έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση, προς το παρόν, για θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή. Οι συνεχόμενοι έλεγχοι σε ξενοδοχείο, προπονήσεις και τα επόμενα βήματα.

ΒΙΝΤΕΟ: Τα τέρματα της Εθνικής Παίδων Κ-16 στο νικηφόρο 2-1 με το Μαυροβούνιο-ThemaSports
17/04 @ 10:53

ΒΙΝΤΕΟ: Τα τέρματα της Εθνικής Παίδων Κ-16 στο νικηφόρο 2-1 με το Μαυροβούνιο

Η Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-16 νίκησε με ανατροπή 2-1 το Μαυροβούνιο στο πρώτο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας.

Διεθνής φιλική νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-16 -ThemaSports
16/04 @ 19:19

Διεθνής φιλική νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-16

Διεθνής φιλική νίκη με ανατροπή για την Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-16.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ