Από βδομάδας ξεκινούν οι διεργασίες για το ξεκαθάρισμα του ρόστερ!

Από βδομάδας ξεκινούν οι διεργασίες για το ξεκαθάρισμα του ρόστερ!

Επισημοποιήθηκε το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ για την νέα σεζόν αλλά και γενικότερα όσοι θα απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα της Λεμεσιανής ομάδας για την νέα σεζόν.

Πλέον η προσοχή πέφτει αποκλειστικά στο ρόστερ και το ξεκαθάρισμα με ποδοσφαιριστές του υπάρχον ρόστερ αλλά και την απόκτηση άλλων ποδοσφαιριστών.  

Οι μεταγραφές αλλά και γενικά το ρόστερ της Λεμεσιανής ομάδας για την νέα σεζόν είναι ευθύνη του Χρίστου Χαραλάμπους και των συνεργατών του.

Από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν οι επαφές με ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ για αναπροσαρμογή συμβολαίου ή ανανέωση για αυτούς που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα. Πολύ πιθανό να αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο και για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Burpees: Η άσκηση που καίει λίπος, χτίζει αντοχή και δοκιμάζει όλο το σώμα σου

Burpees: Η άσκηση που καίει λίπος, χτίζει αντοχή και δοκιμάζει όλο το σώμα σου

Τα burpees είναι από τις πιο απαιτητικές αλλά και πιο αποτελεσματικές ασκήσεις που μπορείς να κάνεις. Αν θέλεις να αυξήσεις την αντοχή, να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και να κάψεις πολλές θερμίδες σε λίγο χρόνο, αυτή η άσκηση τα συνδυάζει όλα.