Επίσημη η επιστροφή του Νίκου Καλτσά στον Αστέρα Τρίπολης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ξανά στα κιτρινομπλέ ο 33χρονος επιθετικός, που γίνεται το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα των Αρκάδων το φετινό καλοκαίρι. 

 

Έπειτα το πέρασμά του από την Κύπρο σε Ανόρθωση και Καρμιώτισσα, ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού επιστρέφει στον Αστέρα Τρίπολης, υπογράφοντας συμβόλαιο διετούς διάρκειας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Καλτσά. Ο Νίκος Καλτσάς γεννήθηκε στις 3 Μαΐου 1990 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Με την ομάδα μας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2025. Ο Νίκος Καλτσάς αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας μας από το 2016 έως το 2019 και τον καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Βέροια 187 (38)

Παναθηναϊκός 27 (5)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 87 (14)

Ανόρθωση 80 (13)

Καρμιώτισσα 32 (6)

ΔΗΛΩΣΗ

"Ευχαριστώ πολύ τους ιδιοκτήτες και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Επιστρέφω σε μια ομάδα η οποία αποτελεί πολύ ξεχωριστό μέρος της επαγγελματικής μου καριέρας, για να τιμήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φανέλα της. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, είναι σημαντικό όμως να είμαστε ενωμένοι, να γίνουμε μια οικογένεια, διότι έτσι αισθάνομαι κι έτσι έζησα εγώ τον ΑΣΤΕΡΑ και να αντιληφθούμε όλοι μας ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους μας. Θα δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να δώσουμε όσο το δυνατό περισσότερες χαρές στους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ".

Sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:42

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των playoffs, με τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και τις ισοπαλίες σε Λαμία και Χαριλάου!

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:28

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!

Απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι της OPAP Arena η ΑΕΚ, νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό και ξέφυγε στο +4, κάνοντας μεγάλο βήμα τίτλου.

Μεντιλίμπαρ: «Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα ακόμη - Να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς»-ThemaSports
24/04 @ 22:07

Μεντιλίμπαρ: «Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα ακόμη - Να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς»

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη, για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Μπλόκο από Άρη και ο Ολυμπιακός έχασε έδαφος στο Βικελίδης!-ThemaSports
24/04 @ 21:36

Μπλόκο από Άρη και ο Ολυμπιακός έχασε έδαφος στο Βικελίδης!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Το στραβοπάτημα των ερυθρόλευκων μειώνει αισθητά τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του τίτλου.

Αλαφούζος για τον διαιτητή στο Λαμία-ΠΑΟΚ: «Δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς, Στάβρεφ;»-ThemaSports
24/04 @ 20:51

Αλαφούζος για τον διαιτητή στο Λαμία-ΠΑΟΚ: «Δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς, Στάβρεφ;»

Πυρά κατά του διαιτητή Κατσικογιάννη που διηύθυνε το Λαμία-ΠΑΟΚ, εξαπέλυσε ο Γιάννης Αλαφούζος.

ΑΕΚ: Με Αραούχο στην 11άδα κόντρα στον Παναθηναϊκό-ThemaSports
24/04 @ 19:44

ΑΕΚ: Με Αραούχο στην 11άδα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 20:30 τον Παναθηναϊκό στην Νέα Φιλαδέλφεια και πριν από λίγο έγινε γνωστή η 11άδα της Ένωσης, με την έκπληξη να ακούει στο όνομα του Σέρχιο Αραούχο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ