Themasports

Το πρόβλημα της είναι το κέντρο και ο Μικέλ Αρτέτα έχει βαλθεί να το λύσει. Για τον λόγο αυτό, η Άρσεναλ σκέφτεται να καταθέσει πρόταση συνεργασίας στη Μπράιτον για τον Μόισες Καϊσέδο, η οποία θα αγγίξει τα 75 εκατομμύρια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Βόμβα» πολλών εκατομμυρίων σκέφτεται να ενεργοποιήσει η Άρσεναλ, η οποία μετά τη δήλωση του Fabrizio Romano για άμεση κατάθεση πρότασης στη Γουέστ Χαμ για τον Ντέκλαν Ράις, αισίως έπεσε στο τραπέζι και ο Μόισες Καϊσέδο.

Σύμφωνα με αποκλειστική πληροφορία του επίσης αξιόπιστου δημοσιογράφου, Chris Wheatley, οι Λονδρέζουν ετοιμάζουν προσφορά και προς τη Μπράιτον για τον αμυντικό μέσο των «γλάρων», η οποία μοιάζει αρκετά με αυτή του Ιανουαρίου.

Θα «αγγίξει» τα 75 εκατομμύρια, με τον έγκριτο δημοσιογράφο να επισημαίνει πως πλέον η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι δεν είναι αρνητική στο εν λόγω ενδεχόμενο.

Πηγή: england365.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συντριβή για τη Χέρενφεν από την Αϊντχόφεν με... 0-8! Στον πάγκο ο Λοΐζου-ThemaSports
25/04 @ 22:38

Συντριβή για τη Χέρενφεν από την Αϊντχόφεν με... 0-8! Στον πάγκο ο Λοΐζου

Βαριά εντός έδρας ήττα με... 0-8 (!) από την PSV Αϊντχόφεν που βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου, γνώρισε απόψε η Χέρενφεν, με τον Κύπριο άσο των γηπεδούχων, Λοΐζο Λοΐζου να μένει στον πάγκο.

Με... buzzer beater του Κριστάντε ολοκληρώθηκε το Ουντινέζε-Ρόμα!-ThemaSports
25/04 @ 21:58

Με... buzzer beater του Κριστάντε ολοκληρώθηκε το Ουντινέζε-Ρόμα!

Διεξήχθησαν τα τελευταία 18' συν τις καθυστερήσεις του Ουντινέζε-Ρόμα, με τον Κριστάντε να «χτυπά» στο 95' χαρίζοντας τη νίκη (1-2) στους «τζαλορόσι» που στρογγυλοκάθονται στην 5η θέση.

«Δεν ήθελα να τον βάλω»: Η εξήγηση που έδωσε ο Κλοπ για τον παίκτη που έμεινε στον πάγκο στο Έβερτον-Λίβερπουλ!-ThemaSports
25/04 @ 19:58

«Δεν ήθελα να τον βάλω»: Η εξήγηση που έδωσε ο Κλοπ για τον παίκτη που έμεινε στον πάγκο στο Έβερτον-Λίβερπουλ!

Έδωσε τις απαντήσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ, αναφορικά με τον λόγο που δεν χρησιμοποίησε τον Τζέιντεν Ντανς έναντι του Ντάργουιν Νούνιες, στην ήττα της Λίβερπουλ από την Έβερτον. Νιώθει ότι τον προστάτευσε, θεωρεί πως δεν ήταν ένα παιχνίδι για ένα «παιδί 18 ετών»!

Οι 10 παίκτες της Γιουνάιτεντ που μένουν σίγουρα στο «Ολντ Τράφορντ» - Έρχονται... ηχηρές αποχωρήσεις!-ThemaSports
25/04 @ 19:00

Οι 10 παίκτες της Γιουνάιτεντ που μένουν σίγουρα στο «Ολντ Τράφορντ» - Έρχονται... ηχηρές αποχωρήσεις!

Ολικό «λίφτινγκ» στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχεται το καλοκαίρι, μόλις 10 ποδοσφαιριστές θέλει να διατηρήσει σε κάθε περίπτωση ο Έρικ Τεν Χαγκ στο «Ολντ Τράφορντ»!

Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα: «Το πρότζεκτ δεν έχει τελειώσει» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 17:54

Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα: «Το πρότζεκτ δεν έχει τελειώσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ζοάν Λαπόρτα, ο Τσάβι επιβεβαίωσε την παραμονή του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους άλλαξε την απόφαση του.

Κοντά σε συμφωνία με τον Γκρέιαμ Πότερ-ThemaSports
25/04 @ 15:18

Κοντά σε συμφωνία με τον Γκρέιαμ Πότερ

Μία ανάσα πριν αναλάβει τη θέση του προπονητή στον Άγιαξ βρίσκεται ο Γκρέιαμ Πότερ, αφού οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Αισιοδοξία από πλευρά των Ολλανδών για άμεση υπογραφή συμβολαίου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ