Themasports

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Άρη στον ημιτελικό του Final Four Κ17 και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής (11/6) όπου θα βρει απέναντι του έναν εκ των ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ που θα αναμετρηθούν στον δεύτερο ημιτελικό το βράδυ της Πέμπτης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη-πρόκριση στον τελικό του Final Four Κ17 του πρωταθλήματος της Super League επικρατώντας 2-0 του Άρη και περιμένει έναν εκ των ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δη στο πρώτο 45λεπτο όπου έμπαινε όποτε ήθελε στην περιοχή αλλά έπεσε σε έναν εξαιρετικό Κουτρουλίδη που έβγαλε κάθε φάση μπροστά από το τέρμα του.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κωστούλας ανατράπηκε από τον γκολκίπερ του Άρη με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, τον Μουζακίτη, να αναλαμβάνει την εκτέλεση, να ευστοχεί και να ανοίγει το σκορ για τους ερυθρόλευκους.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την υπεροχή αλλά και η ομάδα της Θεσσαλονίκης από την πλευρά της πήρε τη μπάλα στα πόδια της και προσπάθησε να απειλήσει και να φέρει το ματς στα ίσια αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι παίκτες του Μαυρογεννίδη κατάφεραν να κλειδώσουν τη νίκη-πρόκριση στον τελικό του Final-Four στο 83' όταν ο Κωστούλας στο ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε εύστοχα και πανηγύρισε σαν τον Ελ Αραμπί.

ΑΡΗΣ: Κουτρουλίδης, Πείτσης, Καραγκεβρούβης (65' Γεωργίου), Μαγής (39' Σεβαστίδης), Κούλα, Κουκίδης, Χαρούπας, Χατζόπουλος, Καραμανλής (65' Ρούτσης), Δημητρακόπουλος, Βέργας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κουράκλης, Σουλανιάκου, Αλαφάκης, Δάμα, Παναγάκος, Μουζακίτης, Λίγδας (60' Δαρβίρας), Λιατσίκουρας, Κωστούλας, Τουφάκης, Πενυμονίδης (79' Τρουφάκης).

Πηγή: sport24.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΟΚ: Το μυαλό στον Ολυμπιακό - Παραμένει εκτός ο Νάσμπεργκ-ThemaSports
19/04 @ 20:50

ΠΑΟΚ: Το μυαλό στον Ολυμπιακό - Παραμένει εκτός ο Νάσμπεργκ

Ευρώπη τέλος για τον ΠΑΟΚ και άπαντες στέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Σούπερ Λιγκ: Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου!-ThemaSports
19/04 @ 20:15

Σούπερ Λιγκ: Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου!

Όλα δείχνουν καθυστέρηση μίας εβδομάδας στη λήξη του πρωταθλήματος σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ενώ ο τελικός του Κυπέλλου οδεύει επίσης σε αναβολή. Πότε θα γίνουν το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και η 9η αγωνιστική. Αναλυτικό ρεπορτάζ!

Παναθηναϊκός: Δουλειά στην τακτική ενόψει Λαμίας-ThemaSports
19/04 @ 19:46

Παναθηναϊκός: Δουλειά στην τακτική ενόψει Λαμίας

Αρκετή δουλειά στην τακτική περιελάμβανε η προπόνηση της Παρασκευής στον Παναθηναϊκό, με τον Μπαρτ Σένκεφελντ να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Φουλ για sold-out το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!-ThemaSports
19/04 @ 19:13

Φουλ για sold-out το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (21/04, 20:30) θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Τα θρυλικά «μωρά» του Ολυμπιακού έγραψαν ιστορία και έφυγαν για τον τελικό του Youth League!-ThemaSports
19/04 @ 17:18

Τα θρυλικά «μωρά» του Ολυμπιακού έγραψαν ιστορία και έφυγαν για τον τελικό του Youth League!

Οι Νέοι του Ολυμπιακού γράφουν ιστορία, επικράτησαν 3-1 της Ναντ στα πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια) και πήραν την πρόκριση για τον τελικό του Youth League, εκεί όπου θα αγωνιστεί με την Μίλαν ή την Πόρτο στις 22 Απριλίου (19:00).

ΠΑΕ Άρης: «Έλληνες διαιτητές ως το τέλος των πλέι οφ»-ThemaSports
19/04 @ 17:03

ΠΑΕ Άρης: «Έλληνες διαιτητές ως το τέλος των πλέι οφ»

Με νέα επιστολή της η ΠΑΕ Άρης ζητά εκ νέου Έλληνες διαιτητές ως το φινάλε των πλέι οφ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ