Η ΟΠΑΠ Κύπρου συγχαίρει τις αθλήτριες, αθλητές και ομάδες μας που έλαβαν μέρος στους πρόσφατους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης στη Μάλτα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Αναλυτικά:

Η ΟΠΑΠ Κύπρου συγχαίρει τις αθλήτριες, αθλητές και ομάδες μας που έλαβαν μέρος στους πρόσφατους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης στη Μάλτα και εκφράζει την ικανοποίηση της για την εξαιρετική προσπάθεια τους.
Συγχαίρει επίσης την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή για τον άψογο σχεδιασμό μιας τεράστιας αποστολής η οποία πρόβαλε τη χώρα μας με αξιοπρέπεια, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο σεβασμός στις αξίες του Ολυμπισμού, η καθαρότητα της προσπάθειας και η παροχή ευκαιριών σε νέους αθλητές μας ήταν βασικά στοιχεία στην συνομολόγηση της αναβαθμισμένης συνεργασίας της ΟΠΑΠ Κύπρου με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή. Στοιχεία που επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμη φορά με την όλη οργάνωση και λειτουργία της αποστολής της ΚΟΕ στους 19ους ΑΜΚΕ.

Η αγωνιστική παρουσία των αθλητών και αθλητριών μας επιβεβαίωσε επίσης το γεγονός ότι ο Κυπριακός αθλητισμός έχει και παρόν έχει και μέλλον, δημιουργώντας προσδοκίες για αξιοπρεπή παρουσία της χώρας σε επόμενες μεγάλες διοργανώσεις! Προσδοκίες που η ΟΠΑΠ Κύπρου ευνοεί διαχρονικά με τη στήριξη της τόσο σε νεαρά ταλέντα όσο και σε κορυφαίους αθλητές μας.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου προτρέπει όλους τους αθλητές και αθλήτριες μας να συνεχίσουν την όμορφη προσπάθειά τους και να θυμούνται πάντα ότι πέρα από τις νίκες και τις διακρίσεις, επιβάλλεται ο σεβασμός στο ωραίο και το αληθινό όπως το ύμνησε στον Ολυμπιακό Ύμνο ο Κωστής Παλαμάς και όπως το υπαγορεύουν οι αυθεντικές αξίες του αθλητισμού. Είναι και οι αξίες που διαμορφώνουν τη σχέση της ΟΠΑΠ Κύπρου τόσο με τον αθλητικό χώρο όσο και με την κοινωνία της Κύπρου ευρύτερα

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;-ThemaSports
24/04 @ 18:55

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;

Γίνεται συζήτηση ανάμεσα στους Απολλωνίστες, κατά πόσο η ομάδα τους θα πρέπει να κρατήσει τον Άνχελο Σαγκάλ και τη νέα χρονιά, με τις απόψεις να διίστανται!

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση! -ThemaSports
24/04 @ 20:30

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση!

Ο Απόλλωνας απέτυχε την φετινή σεζόν να εξασφαλίσει τουλάχιστον ευρωπαικό εισιτήριο και πλέον ξεκινά να σκέφτεται την επόμενη χρονιά.

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»-ThemaSports
24/04 @ 12:01

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Apollon Ladies, ζητά την άμεση παραίτηση του Φούβου Βάκη από τη θέση του εκπροσώπου του Λεμεσιανού σωματείου στην ΚΟΠ.

Τι θα γίνει με Μπακέγνκα;-ThemaSports
23/04 @ 23:15

Τι θα γίνει με Μπακέγνκα;

Ο Μουσάγκα Μπακένγκα πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στον Εθνικό για την 11η αγωνιστική.

Επικός Μπακένγκα: Πόζαρε με ένα ποτήρι κρασί και... την μπάλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
23/04 @ 21:53

Επικός Μπακένγκα: Πόζαρε με ένα ποτήρι κρασί και... την μπάλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Μουσάγκα Μπακένγκα πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στον Εθνικό, για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

«Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι ο καλύτερος στην Κύπρο, δεν το λέω γιατί παίζω εδώ»-ThemaSports
23/04 @ 19:37

«Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι ο καλύτερος στην Κύπρο, δεν το λέω γιατί παίζω εδώ»

Δηλώσεις παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό ο Μπαγκενγκά.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ