Η μητέρα του αδικοχαμένου Ντράζεν Πέτροβιτς, Μπισέρκα, μίλησε για την τραγική απώλεια που βίωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στην τραγική επέτειο 30 ετών από τον θάνατο του Ντράζεν Πέτροβιτς, η μητέρα του, Μπισέρκα, μίλησε για το πώς βίωσε την απώλεια του γιου της.

«Μιλήσαμε για τελευταία φορά όταν ήταν στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και μου είπε πως θα πήγαινε οδικώς με την σύντροφό του στο Μόναχο. Μια γυναίκα με κάλεσε τα ξημερώματα και δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς μου ανακοίνωσε τα τραγικά νέα με αυτόν τον τρόπο. Με ρώτησε αν είμαι η μητέρα του και μου είπε ψυχρά ‘ ο γιος σας πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα’. Άρχισα να ουρλιάζω και έτρεξα προς το μπαλκόνι του σπιτιού μας, στον 14ο όροφο. Ο σύζυγός μου, που είχε ξαπλώσει, με άκουσε, πετάχτηκε από το κρεβάτι και με πρόλαβε πριν πηδήξω», τόνισε.


Μητέρα Ντράζεν: «Πήγα να αυτοκτονήσω όταν σκοτώθηκε»

Όσο για το πώς βρήκε τη δύναμη να συνεχίσει; «Οι ψυχίατροι και οι ψυχολόγοι με έσωσαν. Πήγα σε αυτούς με την ερώτηση πώς θα μπορούσα να συνεχίσω να ζω. Περίπου 3-4 μήνες μετά την τραγωδία, ο γιατρός μου είπε ‘δεν μπορούν όλοι να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί όπως εκείνος, αλλά θα πρέπει να παλέψεις για τη ζωή σου. Και θα το κάνεις αν συνεχίσεις το έργο σου για τον Ντράζεν’. Μου συνέστησε οποιαδήποτε δραστηριότητα θα μπορούσε να βγάλει από το μυαλό μου αυτή την απώλεια».

Παράλληλα, μίλησε για τη λατρεία του γιου της με το μπάσκετ από παιδική ηλικία. «Η αγαπημένη παρέα του Ντράζεν ήταν μια μπάλα. Κάθε μέρα σηκωνόταν στις 6:30 το πρωί και χωρίς καν να φάει πρωινό πήγαινε στο κλειστό, την ώρα που εκεί ήταν μόνο αυτός και η καθαρίστρια. Έβαζε καρέκλες για να ντριμπλάρει ανάμεσά τους και έκανε πολλά σουτ. Στη συνέχεια επέστρεφε σπίτι γρήγορα και έφευγε για το σχολείο».

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ: Πώς βρέθηκε «απέναντι» από την εκκλησία, πριν ζήσει σαν σταρ του σινεμά! -ThemaSports
23/04 @ 23:41

Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ: Πώς βρέθηκε «απέναντι» από την εκκλησία, πριν ζήσει σαν σταρ του σινεμά!

Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, ένας μπασκετμπολίστας που έχει γράψει ιστορία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με τα ρεκόρ του, τις επιδόσεις του και τα… δαχτυλίδια του, στις 23 Απριλίου του 1989 έπαιξε για τελευταία φορά στην regular season του NBA. Το «Staples Center» γέμισε ασφυκτικά για να τον απολαύσει μια ακόμη, τελευταία φορά, να κάνει το περίφημο «Skyhook».

Ο Ντιβιντσένζο «εκτέλεσε» στο φινάλε τους Σίξερς, στο 2-0 και οι Καβαλίερς με Μάτζικ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 09:13

Ο Ντιβιντσένζο «εκτέλεσε» στο φινάλε τους Σίξερς, στο 2-0 και οι Καβαλίερς με Μάτζικ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο… πόδι σηκώθηκε το «Madison Square Garden», με τους Νικς σε μία γεμάτη ένταση φάση να καταφέρνουν στο φινάλε να επικρατήσουν με τρίποντο του Ντιβιντσένζο των Σίξερς (104-101) και να κάνουν το 2-0.

«Τέζαρε» τους Λέικερς του φοβερού Λεμπρόν at the buzzer ο Μάρεϊ! (ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)-ThemaSports
23/04 @ 09:01

«Τέζαρε» τους Λέικερς του φοβερού Λεμπρόν at the buzzer ο Μάρεϊ! (ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Με καλάθι του Τζαμάλ Μάρεϊ στην εκπνοή οι Νάγκετς επικράτησαν 101-99 των Λέικερς και έκαναν το 2-0 στη σειρά. Φοβερός αλλά και μοιραίος στο φινάλε ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Οι Θάντερ πήραν την ματσάρα κόντρα στους Πέλικανς για το 1-0 -ThemaSports
22/04 @ 09:08

Οι Θάντερ πήραν την ματσάρα κόντρα στους Πέλικανς για το 1-0

Μετά από μια συγκλονιστική ματσάρα, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ λύγισαν τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς με 94-92 και έκαναν το 1-0 στη σειρά των playoffs του NBA.

Αφηνιασμένα «Ελάφια» διέλυσαν τους Πέισερς για το 1-0 στη σειρά! -ThemaSports
22/04 @ 08:40

Αφηνιασμένα «Ελάφια» διέλυσαν τους Πέισερς για το 1-0 στη σειρά!

Οι Μιλγουόκι Μπακς παρά την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, είχαν σε τρομερή κατάσταση τον Ντάμιαν Λίλαρντ, ισοπέδωσαν τους Ιντιάνα Πέισερς με 109-94 και έκαναν το 1-0 στη σειρά των playoffs του NBA.

NBA: Οι Νάγκετς κέρδισαν για 9η σερί φορά τους Λέικερς και έκαναν το 1-0 στα playoffs (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
21/04 @ 09:17

NBA: Οι Νάγκετς κέρδισαν για 9η σερί φορά τους Λέικερς και έκαναν το 1-0 στα playoffs (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΙΝΤΕΟ)

Το 1-0 κόντρα στους Λέικερς, για τα playoffs του NBA, έκαναν οι Νάγκετς, ενώ οι Καβαλίερς επικράτησαν (97-83) των Μάτζικ, οι Τίμπεργουλβς κέρδισαν (120-95) τους Σανς και οι Νικς τους Σίξερς (111-104).

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ