Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στα εγκαίνια του προπονητικού κέντρου της Pafos FC, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είπε ότι «είμαι εντυπωσιασμένος με την παρουσίαση (που μου έγινε για το κέντρο), για όλα όσα έγιναν, αλλά πολύ περισσότερο για όλα αυτά που θέλουν να γίνουν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

O σχεδιασμός ξεφεύγει του πλαισίου της χώρας μας, αυτού που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Όσον αφορά τον αθλητισμό, και σίγουρα από πλευράς πολιτείας θα ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια και η επένδυση στον αθλητισμό είναι επένδυση στα παιδιά μας, στο μέλλον της πατρίδας μας.

Και επαναλαμβάνω θα σταθούμε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας μου θα κάνω μια αναφορά, αλλά και αύριο θα δω πιο συγκεκριμένα κάποια θέματα που προκύπτουν, έτσι ώστε να ‘τρέξουν’ σαφώς πιο γρήγορα τα πράγματα».

Σε ερώτηση για το θέμα του σταδίου «Στέλιος Κυριακίδης», ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είεπ ότι «υπάρχει η λύση, η οποία θα εξυπηρετεί τους σκοπούς της ομάδας ποδοσφαίρου, και την ίδια στιγμή και τους αθλητές του στίβου. Και είναι αυτή ακριβώς η πρόταση, η ιδέα για την οποία αύριο θα μιλήσω με τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας, ώστε να προωθήσουμε αυτή την επιλογή».

Ερωτηθείς αν η πρόταση των ιδιοκτητών της ομάδας μπορεί να εφαρμοστεί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε «φυσικά και μπορεί να εφαρμοστεί. Είναι μια τεράστια επένδυση για τη χώρα μας, για την πόλη και επαρχία της Πάφου. Η επένδυση ξεπερνά τα 30 εκ., αντιλαμβάνεστε είναι κάτι που έχει αλυσιδωτές θετικές επιπτώσεις για το σύνολο των κοινοτήτων».

Σε άλλη ερώτηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «δεν μπορούμε να επενδύουμε τόσα λεφτά στον αθλητισμό - και σωστά γίνεται όλη αυτή η επένδυση, το πιο εντυπωσιακό για μένα είναι όταν έφτασα το πόσα νεαρά παιδιά είδα να βρίσκονται εδώ. Αυτός είναι ο αθλητισμός, αυτός πρέπει να είναι ο αθλητισμός και για να κρατήσουμε αυτά τα παιδιά – και να συνεχίσουμε με κόκκινους φακέλους αλλά και βία στα γήπεδα».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι άρα η Πάφος δεν θα φύγει από σπίτι της τη νέα χρονιά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «ο στόχος είναι αυτός, διότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή και πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Και την ίδια στιγμή υπάρχει λύση και για τους αθλητές του στίβου για να ανταποκριθούν και στις δικές τους ανάγκες».

Πηγή: tothemaonline

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ξεκίνησα να βρίζω τον Τάνκοβιτς την ώρα που πήγε να σουτάρει - Γίνονται συζητήσεις και θα έχουμε νέα»-ThemaSports
18/04 @ 13:16

«Ξεκίνησα να βρίζω τον Τάνκοβιτς την ώρα που πήγε να σουτάρει - Γίνονται συζητήσεις και θα έχουμε νέα»

Ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport με αφορμή τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό.

ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ: «Πρώτη φορά ζούμε τέτοιες στιγμές» - Ντρίμπλα για το ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Τάνκοβιτς-ThemaSports
18/04 @ 11:06

ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ: «Πρώτη φορά ζούμε τέτοιες στιγμές» - Ντρίμπλα για το ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Τάνκοβιτς

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό κυπέλλου.

Η... σύζυγος του Τάνκοβιτς πίσω από την κανονιά-πρόκρισης: «Γαμ...ε το, θα σουτάρω»!! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/04 @ 10:23

Η... σύζυγος του Τάνκοβιτς πίσω από την κανονιά-πρόκρισης: «Γαμ...ε το, θα σουτάρω»!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τάνκοβιτς ήταν ο ήρωας της πρόκρισης της Πάφου στον τελικό του Κυπέλλου.

«Κάηκε» το κινητό του Τάνκοβιτς! -ThemaSports
18/04 @ 08:12

«Κάηκε» το κινητό του Τάνκοβιτς!

O Μουαμέρ Τάνκοβιτς θα μείνει στην ιστορία, επειδή ουσιαστικά αυτός υπέγραψε την πρώτη συμμετοχή της Πάφου, σε τελικό του κυπέλλου Κόκα – Κόλα.

Το... έκαψαν για την πρόκριση - ΒΙΝΤΕΟ από την υποδοχή των θριαμβευτών-ThemaSports
18/04 @ 00:33

Το... έκαψαν για την πρόκριση - ΒΙΝΤΕΟ από την υποδοχή των θριαμβευτών

Ένα βήμα από την κατάκτηση του κυπέλλου είναι η Πάφος και οπαδοί της ομάδας υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές του Χουάν Κάρλος Καρσέδο μετά την πρόκριση επί του Απόλλωνα.

«Το κάνω στην προπόνηση και οι συμπαίκτες μου με φωνάζουν Κριστιάνο»-ThemaSports
17/04 @ 22:25

«Το κάνω στην προπόνηση και οι συμπαίκτες μου με φωνάζουν Κριστιάνο»

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο Τάνκοβιτς μετά το τέλος του αγώνα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ