Tριπλή ενίσχυση για Κέδρο Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας

Tριπλή ενίσχυση για Κέδρο Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας

Τριπλή ενίσχυση για Κέδρο Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας καθώς ανακοίνωσε τους Δημητρίου, Ευαγγέλου και Κακουλλή.

 

 

Η ανακοίνωση:

Σύναψη συνεργασίας με Δημητρίου, Ευαγγελου και Κακουλλη.

Το σωματείο ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 23-24 με τους ποδοσφαιριστές Χαράλαμπο Δημητρίου, Παναγιώτη Ευαγγελου και Γιώργο Κακουλλή.

Ο Χαράλαμπος Δημητρίου αγωνίστηκε ως βασικός τερματοφύλακας στον Σπάρτακο Κιτίου όπου πέτυχε την άνοδο στην Γ´ κατηγορία, ένας πολύπειρος τερματοφύλακας με τέσσερις ανόδους στο ενεργητικό του, ο Γιώργος Κακουλής με 29 συμμετοχές και 12 γκολ στο ενεργητικό του στη περσινη περίοδο στο πρωτάθλημα Γ´ κατηγορίας αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ του Εθνικού Λατσιών, ενώ ο Ευαγγελου, ο οποίος επίσης αγωνιζόταν στον πρωτάθλημα Γ´ κατηγορίας με 24 συμμετοχές την περσινή περίοδο, αποτελει ένα πολύ δυνατό γρανάζι και σύνθετο εργαλείο στο μεσοαμυντικό άξονα.

Καλωσορίζουμε τους τρεις ποδοσφαιριστές στο σωματείο του Κέδρου και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αστυνομικό σφυροκόπημα μέσα στη νύχτα: Συμπλοκές, συλλήψεις και δεκάδες παραβάσεις στους δρόμους

Αστυνομικό σφυροκόπημα μέσα στη νύχτα: Συμπλοκές, συλλήψεις και δεκάδες παραβάσεις στους δρόμους

Έξι πρόσωπα συνελήφθησαν στο πλαίσιο των ενισχυμένων προληπτικών επιχειρήσεων της Αστυνομίας Συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας οι στοχευμένες προληπτικές επιχειρήσεις της Αστυνομίας, με ενισχυμένη παρουσία σε καίρια σημεία αστικών περιοχών, με στόχο την πρόληψη σοβαρών εγκληματικών ενεργειών, την προστασία των πολιτών και τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης. Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων αυτών, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη έξι προσώπων.