Ξανά στα κίτρινα αποδυτήρια ο Αντρέας Αβραάμ!

Ξανά στα κίτρινα αποδυτήρια ο Αντρέας Αβραάμ!

Πριν μερικές μέρες, ο Αντρέας Αβραάμ, αποφάσισε να κρεμμάσει τα παπούτσια. Ο πρώην διεθνής άσος, μετά από δυο χρόνια επιστρέφει στα «γαλαζοκίτρινα» αποδυτήρια, όπου θα έχει ρόλο ποδοσφαιρικού διευθυντή.

Διέτέλεσε αρχηγός της ομάδας, πριν 4 χρόνια είχε σηκώσει το τρόπαιο του κυπέλλου, την εποχή που ήταν προπονητής ο Ντούσαν Κέρκεζ.

Θα εκφράζει γνώμη και για παίχτες που θα προτείνονται για ένταξη στην ομάδα, ο Αντρέας Αβραάμ, θα αποτελεί και τον σύνδεσμο μεταξύ παιχτών – διοίκησης.

*Oργασμός δουλειάς για μετάβαση στη νέα εποχή! 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΣΕΜΕΔΟ: Ήταν μια... λεπτομέρεια από τον ΑΠΟΕΛ  - «Πήγα 2-3 φορές Αρχάγγελο, το μετανιώνει ο Πρόδρομος» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΕΜΕΔΟ: Ήταν μια... λεπτομέρεια από τον ΑΠΟΕΛ - «Πήγα 2-3 φορές Αρχάγγελο, το μετανιώνει ο Πρόδρομος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο μάνατζερ ποδοσφαιριστών Χρίστος Μυλωνάς μίλησε στο podcast Beyond The Pitch και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους Γουίλι Σεμέδο και Ντάνιελ Μαντσίνι.