Πόλυς Χαραλάμπους

Κλειστή θεωρούν οι Σέρβοι, την μετεγγραφή του Σλόμποταν Ουρόσεβιτς στον πρωταθλητή Άρη. Γράφουν ότι θα καταβάλει ένα ποσό κοντά στις 200 χιλιάδες ευρώ η ομάδα της Λεμεσού, για να πάρει τα δικαιώματα του…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο 29χρονος Ουρόσεβιτς, παίζει αριστερό μπακ, έχει συμβόλαιο με την Παρτίζαν μέχρι τον Μάιο του 2024, προφανώς οι Σέρβοι αποφάσισαν να τον δώσουν, επειδή τον προσεχή Ιανουάριο θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει όπου θέλει, χωρίς να πάρουν δεκάρα.

Κοιτάζοντας τα νούμερα του Σέρβου ακραίου μπακ, «πέσαμε» πάνω στην εκτιμώμενη αξία του. Βλέποντας την γραφική παράσταση, διαπιστώσαμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο είχε φτάσει το peak του. Η εκτιμώμενη αξία του… πήγε στα 3,2 εκατομμύρια ευρώ!

*To βιογραφικό του παίχτη... 

Το ερώτημα πλέον, είναι κατά πόσον θα φύγει από το δυναμικό της «ελαφράς ταξιαρχίας» κάποιος εκ των Πηλέα, Καζού, στις δυο επιλογές της τεχνικής ηγεσίας για το αριστερό άκρο της άμυνας την περασμένη σεζόν.

O επονομαζόμενος «Βασιλιάς των μετεγγραφών» Φαμπρίτζιο Ρομάνο, έγραψε χθες, ότι ο Κώστας Πηλέας θα μετακομίσει σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα. Λένε ότι δεν ρίχνει «πυροτεχνήματα» ο εν λόγω συνάδελφος, αν έμαθε κάτι έγκυρο για τον Κύπριο αριστερό μπακ, θα φανεί στην πορεία.

Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο Καζού, που έχασε την θέση του στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν από τον Πηλέα, έχει συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο. Προς το παρών, δεν διέρρευσε σίγουρη πληροφορία, από τα ενδότερα της ομάδας, ότι υπάρχει θέμα αποχώρησης του.    

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρης: «Η απόφαση αυτή μας βρίσκει πλήρως αντίθετους - Να ανακαλέσουν άμεσα Υπουργείο Άμυνας και ΚΟΑ» -ThemaSports
08/05 @ 13:01

Άρης: «Η απόφαση αυτή μας βρίσκει πλήρως αντίθετους - Να ανακαλέσουν άμεσα Υπουργείο Άμυνας και ΚΟΑ»

Ο Άρης δημοσιοποιεί την θέση για την απόφαση του ΚΟΑ να μειωθούν οι διευκολύνσεις στους στρατεύσιμους αθλητές.

Άρης: Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση -ThemaSports
08/05 @ 12:01

Άρης: Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση

Ενημέρωση από τον Άρη, σχετικά με την εκλογική συνέλευση που ορίστηκε στις 2 Ιουνίου.

Τα φετινά παθήματα, θα του... γίνουν μαθήματα;-ThemaSports
06/05 @ 14:05

Τα φετινά παθήματα, θα του... γίνουν μαθήματα;

Ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, εξέφρασε τα παράπονα του με αφορμή διαιτησίες της ομάδας του, αλλά και για τις τιμωρίες του από τον Αθλητικό Δικαστή, όμως θα πρέπει πρώτα απ' όλα να κάνει ο ίδιος αυτοκριτική για το πως κατάφερε να λείψει τόσα παιχνίδια από τον πάγκο της ομάδας του.

Μεγάλη υπόθεση για τον Άρη η διάρκεια-ThemaSports
01/05 @ 17:24

Μεγάλη υπόθεση για τον Άρη η διάρκεια

Μία αγωνιστική πριν από το τέλος του φετινού πρωταθλήματος και ο Άρης βρίσκεται στην 4η θέση, στο +1 από την Πάφο και κρατάει την τύχη στα χέρια του ενόψει της τελευταίας «στροφής», αφού αν κερδίσει την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», δεν τον ενδιαφέρει τι θα κάνει το συγκρότημα του Καρσέδο στο ματς με την Ομόνοια.

Άρης: «Τα καλύτερα έρχονται»-ThemaSports
01/05 @ 13:00

Άρης: «Τα καλύτερα έρχονται»

Συγχαρητήρια και μήνυμα από τον Άρη για την βράβευση στις 100 συμμετοχές του Σπιλέφσκι

Κάντο όπως τότε!-ThemaSports
01/05 @ 11:20

Κάντο όπως τότε!

Ο Άρης θα επιδιώξει να κλειδώσει την Ευρώπη όπως έπραξε και πριν δύο χρόνια

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ