Καλεσμένος στην εκπομπή Capital Sports με τον Πόλυ Χαραλάμπους ήταν απόψε ο Μιλένκο Σπόλιαριτς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα κυριότερα σημεία:

«Ο Σπιλέφσκι έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο, ο οποίος παρά τα κακά αποτελέσματα τον κράτησε και τον πίστεψε. Στο τέλος δικαιώθηκε για την απόφαση του, δεν θα το έκανα πολύ πρόεδροι αυτό.»

«Σπάνια θα βρεις στην Κύπρο κάποιο που θα θέλει να πάρει κάτι καλό από τον άλλο, υπάρχει ζήλια και προσπαθούμε να μειώσουμε την επιτυχία του άλλου.»

«Η ΑΕΚ είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το πρωτάθλημα και την έχασε, πήρε 6 εκατομμύρια τα οποία θα φύγουν, ενώ το πρωτάθλημα μένει για πάντα. Από ένα σημείο και μετά έπρεπε να ρίξει περισσότερο βάρος στο πρωτάθλημα και να αφήσει την Ευρώπη.»

«Ο Άρης μπορεί να παλέψει και να κάνει μια πορεία στην Ευρώπη αλλά δεν θα μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, είναι πολύ δύσκολο να κάνει κάτι τέτοιο.»

Τί είπε για την περίπτωση Ρομπέρζ:«Ο Ρομπέρζ είναι η μισή ομάδα του Απόλλωνα, γνωρίζει ο ίδιος ότι στον Απόλλωνα δεν υπάρχει παίκτης να τον αντικαταστήσει και για αυτό τον λόγο ζητά αυτά που ζητά.

Καλά κάνει ο Ρομπέρζ έχει οικογένεια και δεν είναι εγωιστικό αυτό που κάνει, όπως ο Απόλλωνας θέλει να δώσει λιγότερα, ο ίδιος θέλει να πάρει περισσότερα, έτσι είναι.»

Το σχόλιο του για τον Ουάρντα: «Δεν θα είχα πότε τον Ουάρντα στην ομάδα μου, λόγω του χαρακτήρα του. Σαν παίκτης είναι φοβερός αλλά είναι πολύ επικίνδυνος λόγω του χαρακτήρα του.»

Για τις ακαδημίες: «Οι γονιοί πιέζουν πολύ τα παιδιά, δεν είναι καθόλου σωστό. Σε ένα τουρνουά οι γονιοί θέλουν παραπάνω από τα ίδια τα παιδία την κατάκτηση ενός τροπαίου. Πρέπει να μάθουν να χάνουν από παιδιά.

Πρέπει να δίνουν χρόνο στα παιδιά και να αφήνουν τις ακαδημίες να κάνουν την δουλεία τους. Δυστυχώς στην Κύπρο και στις ομάδες, αν δεν έχεις σπρώξιμο δεν μπορείς να πας πιο πάνω. Ο Μπεργκ στην Ομόνοια ανέβασε νεαρούς στην πρώτη ομάδα γιατί ήταν από ξένη χώρα και είχε άλλη κουλτούρα, αν δεν ερχόταν πολύ δύσκολα θα ανέβαιναν στην πρώτη ομάδα.»

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανένδοτος για τις μετακινήσεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε αδυναμία αστυνόμευσης ο Αρχηγός Αστυνομίας-ThemaSports
04/07 @ 19:45

Ανένδοτος για τις μετακινήσεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε αδυναμία αστυνόμευσης ο Αρχηγός Αστυνομίας

Δεν βγήκε... άσπρος καπνός από τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Μάριο Χαρτσιώτη, για το θέμα των μετακινήσεων των φιλοξενούμενων οπαδών.

Από τριφύλλι... σε τριφύλλι!-ThemaSports
04/07 @ 15:49

Από τριφύλλι... σε τριφύλλι!

Από Ομόνοια σε... Ομόνοια ο Πάρης Ψάλτης!

Κοινή ανακοίνωση Υπουργείου Δικαιοσύνης-ΚΟΠ για τη σημερινή συνάντηση για τις μετακινήσεις οπαδών-ThemaSports
04/07 @ 14:18

Κοινή ανακοίνωση Υπουργείου Δικαιοσύνης-ΚΟΠ για τη σημερινή συνάντηση για τις μετακινήσεις οπαδών

Δημοσιεύεται κοινό Δελτίο Τύπου του Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρεται, ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, θα ενημερώσει τα μέλη του Δ.Σ. για τις λεπτομέρειες των επιχειρημάτων που ανέπτυξε η Κυβέρνηση μέσω του Υπουργού, για να αποφασίσει αν θα επανεξετάσει την προηγηθείσα απόφαση για το θέμα των μετακινήσεων...

Κλήρωση πρωταθλήματος: Όλοι θα παίξουν με όλους, αλλά...-ThemaSports
03/07 @ 16:51

Κλήρωση πρωταθλήματος: Όλοι θα παίξουν με όλους, αλλά...

Το πρωτάθλημα δεν είναι κύπελλο, ούτε ευρωπαϊκή διοργάνωση για να παίζει μεγάλο ρόλο η κλήρωση, αφού όλοι θα παίξουν με όλους...

Κούμας για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, τους διαιτητές και την παρουσία φιλάθλων-ThemaSports
03/07 @ 13:47

Κούμας για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, τους διαιτητές και την παρουσία φιλάθλων

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας στην ομιλία του πριν από τη διαδικασία της σημερινής κλήρωσης, τόνισε την ετοιμότητα της Ομοσπονδίας για να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των ομάδων και των φιλάθλων στο επερχόμενο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ