Themasports teamΣτην απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον Κριστόφ Γκαλτιέ, μετά από ένα χρόνο συνεργασίας, πήρε η Παρί Σεν Ζερμέν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Παρελθόν από τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί ο Κριστόφ Γκαλτιέ!
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, ο αθλητικός διευθυντής, Λουίς Κάμπος, ενημέρωσε τον Γάλλο τεχνικό ότι η συνεργασία τους θα ολοκληρωθεί, καθώς, η διοίκηση των Αράβων θέλει να αλλάξει φιλοσοφία και πρόσωπα.
Φαβορί για να τον αντικαταστήσει παραμένει ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ενώ ψηλά στη λίστα για τη θέση του βοηθού είναι ο σπουδαίος πρώην επιθετικός, Τιερί Ανρί.
Ο Γκαλτιέ παρέμεινε για μια αγωνιστική περίοδο στον πάγκο της Παρί και σε 50 παιχνίδια, κατέγραψε 34 νίκες, έξι ισοπαλίες και 10 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας το Πρωτάθλημα Γαλλίας και το Σούπερ Καπ.
sport-fm.gr
Τα πεπραγμένα της Πάφου ανάμεσα στα... κενά λόγω των υποχρεώσεων της Εθνκής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/11 @ 13:26
Η Παρί Σεν Ζερμέν σχεδιάζει να αποκτήσει τον Βινίσιους με ελεύθερη μεταγραφή, μόλις λύσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
15/11 @ 11:54
Ο μύθος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι, ήταν ξανά ο πρωταγωνιστής για την Αργεντινή, ακόμα και σε φιλικό με την Ανγκόλα.
15/11 @ 11:51
Πρώτος και καλύτερος ο Χρήστος Μουζακίτης στην ψηφοφορία του Golden Boy Web, κατέκτησε το βραβείο και άφησε πίσω του Γιλντίζ και Γκιουλέρ.
15/11 @ 08:18
Τα ματς της ημέρας στα προκριματικά της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.
15/11 @ 08:08
Η Κροατία εξασφάλισε το εισιτήριο για το Μουντιάλ 2026 και έγινε η 30ή ομάδα που το καταφέρνει. Πλέον απομένουν ακόμα 18 θέσεις.
14/11 @ 23:48
Όσο κι αν ο Βόλτεμαντε πρόσφερε στη Γερμανία το 2-0 επί του Λουξεμβούργου, η Σλοβακία στο 91' διατήρησε το θρίλερ για την πρόκριση. Έκλεισε θέση στο Μουντιάλ η Κροατία, 90 λεπτά μακριά η Ολλανδία.
BEST OF THEMASPORTS