Ο δημοσιογράφος, ο οποίος είχε συνδέσει το όνομά του με το αθλητικό ρεπορτάζ και είχε κάνει πολλές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών.
Στο «Καφενείο των φιλάθλων» ήταν ο πρώτος που έδωσε τη δεκαετία του '80 τον λόγο στους στους ακροατές για να εκφράσουν τις απόψεις τους σχετικά με τα αθλητικά δρώμενα και όχι μόνο (στον ιστορικό Sprint FM) σίγησε για πάντα.
«Χου ρε».
«- Γιώργο σε πάω ρε, τα λες έξω απ'τα δόντια. - Ποια δόντια ρε;».
«- Γεωργίου speaking» και άλλες ατάκες του τον έκαναν αγαπητό στο κοινό.
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πέτυχε (ξανά) ένα υπέροχο γκολ, με τους φίλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο γήπεδο να τον χειροκροτούν για την εξαιρετική του ενέργεια.
Ο Παναθηναϊκός με τρομερή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και πολλές αντοχές όταν έπρεπε να υπερασπιστεί τα κεκτημένα του, επιβλήθηκε 2-1 του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και έστειλε μήνυμα προς όλους στο πρωτάθλημα!
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δέχθηκε με δύναμη την μπάλα στο κεφάλι και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να τον χειροκροτούν θερμά, σε μία ωραία στιγμή στη Λεωφόρο.
Ο Πινέδα ήταν και πάλι εκεί όταν η ΑΕΚ τον χρειάστηκε, πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα και λύτρωσε την Ένωση για δεύτερο σερί ματς μετά τον Παναιτωλικό, χαρίζοντας τη νίκη με σκορ 1-0 επί του ΟΦΗ.
Έκανε τη δουλειά του ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες λύγισαν με 3-1 την Κηφισιά και περιμένουν «δώρο» απ’ το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ για πάνε ως πρώτοι στη διακοπή.