Themasports teamΠαίκτης της Αλ-Ιτιχάντ θα πρέπει να θεωρείται ο Καρίμ Μπενζεμά, καθώς συμφώνησε με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2025!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Από «Βασιλιάς» γίνεται... Μίδας ο Μπενζεμά! Ο Γαλλοαλγερινός στράικερ αποχώρησε μετά από 14 χρόνια από τη Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και πλέον είναι έτοιμος για νέες περιπέτειες.
Συγκεκριμένα ο πολύπειρος σέντερ φορ σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσο Ρομάνο, έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με την Αλ-Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας, υπογράφοντας προσύμφωνο για συμβόλαιο μέχρι το 2025, ενώ θα υπάρχει και οψιόν ανανέωσης.
Λίγο πριν αναχωρήσει για τη Τζέντα ώστε να ανακοινωθεί από την Αλ-Ιτιχάντ, ο Καρίμ Μπενζεμά αναμένεται να αποχαιρετήσει τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης σε μια εκδήλωση στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» όπως συνηθίζει να κάνει ο σύλλογος στις αποχωρήσεις των θρύλων της ομάδας.
Θυμίζουμε ότι ο Μπενζεμά αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης από το καλοκαίρι του 2009 καταγράφοντας 648 συμμετοχές στις οποίες βρήκε δίχτυα 354 φορές και έγινε ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
sport-fm.gr
Ημέρα αγώνα η σημερινή! Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών υποδέχεται στις 19:00 στο Στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό την Εθνική Αυστρίας σε αγώνα για την 9η αγωνιστική των προκριματών του Μουντιάλ 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/11 @ 08:18
Τα ματς της ημέρας στα προκριματικά της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.
15/11 @ 08:08
Η Κροατία εξασφάλισε το εισιτήριο για το Μουντιάλ 2026 και έγινε η 30ή ομάδα που το καταφέρνει. Πλέον απομένουν ακόμα 18 θέσεις.
14/11 @ 23:48
Όσο κι αν ο Βόλτεμαντε πρόσφερε στη Γερμανία το 2-0 επί του Λουξεμβούργου, η Σλοβακία στο 91' διατήρησε το θρίλερ για την πρόκριση. Έκλεισε θέση στο Μουντιάλ η Κροατία, 90 λεπτά μακριά η Ολλανδία.
15/11 @ 07:50
Ο Έντερ Μιλιτάο και ο Λέο Περέιρα βρέθηκαν στην άβολη θέση να ανταλλάξουν συντρόφους, κάτι που οδήγησε ο ένας να είναι πατριός των παιδιών του άλλου.
14/11 @ 23:18
Ο Κιλιάν Μπαπέ μετά τα δύο εύστοχα πέναλτι με την Εθνική Γαλλίας, έφτασε τα 400 γκολ στην καριέρα του.
14/11 @ 20:11
O προπονητής της Εθνικής Αυστρίας Ραλφ Ράνγκνικ μίλησε στην διάσκεψη τύπου, σχετικά με τον αγώνα της Εθνικής Αυστρίας κόντρα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
BEST OF THEMASPORTS