ThemasportsΣτο τελευταίο ματς του Ζέκα με τη φανέλα της Κοπεγχάγης, οι πρωταθλητές Δανίας έμειναν στο 1-1 με τη Ράντερς.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Με την Κοπεγχάγη να έχει ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλητή στη Δανία, η τελευταία αγωνιστική των playoffs της Superliga και το 1-1 με τη Ράντερς στο «Πάρκεν» ήταν αφιερωμένη στον Κάρλος Ζέκα.
Ο έμπειρος μέσος, που επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε για λίγα δευτερόλεπτα στην αρχή του ματς και αντικαταστάθηκε για να αποθεωθεί, με τους φίλους του συλλόγου να σηκώνουν μέχρι και πανό με τη μορφή του.
Στα του ματς, που θα ξεχαστεί γρήγορα όσον αφορά στο αγωνιστικό, ο Κλάεσον (83’) σκόραρε για τους γηπεδούχους και ο Όντεϊ (45+5’) για τους φιλοξενούμενους.
Από εκεί και πέρα, η Αάρχους επέστρεψε από το 0-3 και ισοφάρισε σε 3-3 την Μπρόντμπι, παίρνοντας την 3η θέση και το εισιτήριο για το Europa Conference League.
Η δε Βίμποργκ έμεινε 4η στην ισοβαθμία μετά το 0-0 στο εκτός έδρας ματς με τη Νόρντζελαντ και θα παίξει μπαράζ με τη Μίντιλαντ για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Πηγή: sport-fm.gr
Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος της διαδικασίας της κλήρωσης για τη φάση των «16» του κυπέλλου, οι εκπρόσωποι των ομάδων. Δεν έγιναν κληρώσεις από τους εκπροσώπους των ομάδων που έχουν ακόμα αγώνα για την πρώτη φάση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/11 @ 12:50
Ένα από τα πιο αποτρόπαια περιστατικά διαδικτυακής τοξικότητας ήρθε στο φως, καθώς ο Σέρτζιο Καμέλο αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το απίστευτο μήνυμα μίσους που δέχθηκε μετά το πρόσφατο 0-0 της Ράγιο Βαγιεκάνο με την Οβιέδο.
24/11 @ 12:39
Η Λίβερπουλ βρίσκεται στο επίκεντρο έντονης κριτικής μετά την απογοητευτική ήττα με 3-0 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Άνφιλντ», ένα αποτέλεσμα που σηματοδοτεί τη χειρότερη φάση της ομάδας τα τελευταία χρόνια.
24/11 @ 12:14
Δύο 24ωρα πριν τη μάχη με τον Ολυμπιακό στο Champions League, τα ισπανικά ΜΜΕ «κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου» μετά το νέο στραβοπάτημα της Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Κυριακής (23/11) απέναντι στην Έλτσε (2-2).
24/11 @ 09:14
Η μετακόμιση πολλών αστέρων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου στη Σαουδική Αραβία τα τελευταία δύο χρόνια έχει προκαλέσει πραγματικό πολιτισμικό σοκ σε πολλούς παίκτες.
24/11 @ 08:31
Ο Λιονέλ Μέσι οδήγησε την Ίντερ Μαϊάμι στα ημιτελικά του MLS, σκοράροντας με υπέροχη καρφωτή κεφαλιά και δίνοντας τρεις ασίστ στην επιβλητική νίκη της ομάδας του με 4-0 κόντρα στο Σινσινάτι!
24/11 @ 00:10
Η Έλτσε έδειξε τον δρόμο στον Ολυμπιακό! Η ομάδα του Έντερ Σαράμπια, από τύχη δεν κέρδισε την προβληματική Ρεάλ Μαδρίτης που έδωσε δικαιώματα και… συντεταγμένες ενόψει του ματς της Τετάρτης (2-2).
BEST OF THEMASPORTS