Αδιάφορη ισοπαλία για Κοπεγχάγη - 3η η Άαρχους, 4η η Βίμποργκ και... μπαράζ Ευρώπης με τη Μίντιλαντ!

Αδιάφορη ισοπαλία για Κοπεγχάγη - 3η η Άαρχους, 4η η Βίμποργκ και... μπαράζ Ευρώπης με τη Μίντιλαντ!

Στο τελευταίο ματς του Ζέκα με τη φανέλα της Κοπεγχάγης, οι πρωταθλητές Δανίας έμειναν στο 1-1 με τη Ράντερς.

Με την Κοπεγχάγη να έχει ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλητή στη Δανία, η τελευταία αγωνιστική των playoffs της Superliga και το 1-1 με τη Ράντερς στο «Πάρκεν» ήταν αφιερωμένη στον Κάρλος Ζέκα.

Ο έμπειρος μέσος, που επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε για λίγα δευτερόλεπτα στην αρχή του ματς και αντικαταστάθηκε για να αποθεωθεί, με τους φίλους του συλλόγου να σηκώνουν μέχρι και πανό με τη μορφή του.

Στα του ματς, που θα ξεχαστεί γρήγορα όσον αφορά στο αγωνιστικό, ο Κλάεσον (83’) σκόραρε για τους γηπεδούχους και ο Όντεϊ (45+5’) για τους φιλοξενούμενους.

Από εκεί και πέρα, η Αάρχους επέστρεψε από το 0-3 και ισοφάρισε σε 3-3 την Μπρόντμπι, παίρνοντας την 3η θέση και το εισιτήριο για το Europa Conference League.

Η δε Βίμποργκ έμεινε 4η στην ισοβαθμία μετά το 0-0 στο εκτός έδρας ματς με τη Νόρντζελαντ και θα παίξει μπαράζ με τη Μίντιλαντ για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση Ζέσους για τον Κριστιάνο: «Έχω καθαρή συνείδηση, θα μιλήσουμε σύντομα για όλα…»

Νέα τοποθέτηση Ζέσους για τον Κριστιάνο: «Έχω καθαρή συνείδηση, θα μιλήσουμε σύντομα για όλα…»

Ο Ζόρζε Ζέσους τοποθετήθηκε λιτά στο flash interview πριν από το ματς της Πορτογαλίας με τη Δανία και τόνισε πως σύντομα θα μιλήσει ανοιχτά για όλα που αφορούν στον Κριστιάνο, «με καθαρή συνείδηση».