Συνεχίζεται ο στην Ανόρθωση, ο οποίος έχει ξεκινήσει εδώ και ο μήνες, αφού η ομάδα είχε τεθεί εκτός στόχων και διεκδίκησης σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιηθεί στην Κυπερούντα. Η «Κυρία» τα τελευταία 40 χρόνια πραγματοποιεί την καλοκαιρινή της προετοιμασία στο εξωτερικό (με εξαίρεση την περίοδο του κορονοϊού), ωστόσο για φέτος θα αλλάξει και θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε κυρίως για οικονομικούς λόγους, καθώς η προετοιμασία στην Κύπρο θα είναι λιγότερη δαπανηρή παρά στο εξωτερικό.

Η διοίκηση Σάντη έχει ως πρωταρχικό στόχο την συμφωνία με προπονητή και το ξεφόρτωμα ποδοσφαιριστών που διατηρούν ψηλά συμβόλαια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πριέτο συνεχίζει το ψάξιμο και έχει εντυπώσει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Οι οποίοι θα αξιολογηθούν από τον προπονητή που θα αναλάβει την Ανόρθωση. Για το υφιστάμενο ρόστερ ο Ισπανός έχει ολοκλήρωση την αξιολόγηση του.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του και φεύγει ο Τιουνέ-ThemaSports
26/04 @ 19:41

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του και φεύγει ο Τιουνέ

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Ουσεϊνού Τιουνέ, ο οποίος χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του.

Συγκινεί ο Σάλβα Φερέρ: «Σε δύο μήνες θα είναι 'καθαρός' , ελπίζω να παίξω ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια ακόμη»-ThemaSports
26/04 @ 17:53

Συγκινεί ο Σάλβα Φερέρ: «Σε δύο μήνες θα είναι 'καθαρός' , ελπίζω να παίξω ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια ακόμη»

Συνέντευξη σε Ισπανικό μέσο παραχώρησε ο άσος της Ανόρθωσης, Σάλβα Φερέρ που διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin, κάτι που τον ανάγκασε να σταματήσει, προσωρινά όπως ο ίδιος λέει, το ποδόσφαιρο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση στα ματς με ΑΕΚ και Άρη - «Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας!» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
26/04 @ 15:47

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση στα ματς με ΑΕΚ και Άρη - «Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε ενέργειες για οικονομική ενίσχυση που θα γίνουν στους δύο τελευταίους αγώνες της χρονιάς.

Απίστευτη στήριξη...-ThemaSports
26/04 @ 10:53

Απίστευτη στήριξη...

Είναι όντως εκπληκτική η ανταπόκριση των Ανορθωσιατών στην έκκληση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας για οικονομική βοήθεια, με στόχο την εξόφληση του χρέους του γηπέδου «Αντώνης Παπαδόπουλος»...

Αμίρ Τζέμα: «Η ανταπόκριση του κόσμου της Ανόρθωσης για το 'Αντώνης Παπαδόπουλος' είναι τεράστια»-ThemaSports
26/04 @ 10:14

Αμίρ Τζέμα: «Η ανταπόκριση του κόσμου της Ανόρθωσης για το 'Αντώνης Παπαδόπουλος' είναι τεράστια»

Δηλώσεις στον Super Sport FC έκανε ο Αμίρ Τζέμα, μέλος της πρωτοβουλίας του Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου για εξόφληση του χρέους για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ανόρθωση: ΕΚΚΛΗΣΗ προς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για προπληρωμή ενόψει της νέας σεζόν-ThemaSports
25/04 @ 19:29

Ανόρθωση: ΕΚΚΛΗΣΗ προς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για προπληρωμή ενόψει της νέας σεζόν

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωσημ απευθύνει έκκληση στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ