Themasports teamΈνας 18χρονος εθισμένος στο τζόγο, έκλεψε πρακτορείο ΟΠΑΠ και στη συνέχεια πήγε και έπαιξε τα χρήματα σε έλλο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Εθισμένος στον τζόγο δήλωσε στην απολογία του στην Εισαγγελέα και τον Ανακριτή ένας 18χρονος που λήστεψε πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Αλμυρό. Στη συνέχεια προχώρησε σε μια αποκάλυψη που τους άφησε άφωνους.
Σύμφωνα με το gegonota.news.gr όταν έκλεψε τα 1500 ευρώ από το πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Αλμυρό, τα μισά χρήματα τα τζόγαρε σε άλλο πρακτορείο της ευρύτερης περιοχής. Στην ανάκριση ο 18χρονος που προφυλακίστηκε, δήλωσε πως δούλευε για να στέλνει χρήματα στον ασθενή πατέρα του.
Ο ίδιος δεν παραδέχτηκε πως τα χρήματα που λήστεψε με την απειλή όπλου ήταν 1500 ευρώ, αλλά λιγότερα, χωρίς να θυμάται το ακριβές ποσό. Είπε επίσης πως ήρθε παράνομα στην Ελλάδα για να εργαστεί και να βοηθήσει την οικογένειά του, ενώ πιστοποιήθηκε πως εργαζόταν σε επιχείρηση στον Αλμυρό.
Η ληστεία έγινε στις 8 Μαϊου και ο 18χρονος συνελήφθη προχθές το απόγευμα στην Ευξεινούπολη. Όταν άνοιξαν οι αστυνομικοί τον σάκο του βρήκανε και τα ρούχα που φορούσε στη ληστεία, τα οποία στη συνέχεια αναγνώρισε η υπάλληλος του πρακτορείου.
Ο 18χρονος φορούσε κουκούλα full face και η νεαρή υπάλληλος, που εκείνη την ώρα ήταν μόνη στο πρακτορείο, πανικοβλήθηκε όταν της έδειξε το όπλο και του έδωσε τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο. Σε κλάσματα του δευτερολέπτου ο ληστής είχε γίνει «καπνός».
gazzetta.gr
Εκτός προπόνησης έμεινε ο Ράιαν Μαέ και η συμμετοχή του στην αποστολή με τον Απόλλωνα θα κριθεί τις επόμενες μέρες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/11 @ 10:37
Στη χθεσινή φιλοξενία μας σε ταβέρνα της Λεμεσού (επ’ ευκαιρία του αυριανού ματς της εθνικής), στη συζήτηση μεταξύ τυριού και αχλαδιού, κάποια διοικητικά στελέχη της ΚΟΠ, δεν έκρυψαν την ενόχληση τους, για τον «ντόρο» που έλαβε η υπόθεση με το Solidarity.
27/10 @ 16:29
Δυο πρόσωπα καταζητούνται σε σχέση με την δολοφονία του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, όπως αναφέρθηκε τη Δευτέρα στο δικαστήριο, κατά την διαδικασία προσαγωγής 51χρονου υπόπτου και την ανανέωση του διατάγματος κράτησης του 44χρονου, πρώτου ύποπτου και ιδιοκτήτη της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποιήθηκε για τη διαφυγή των δραστών.
21/10 @ 15:45
Σε νέα σύλληψη για την υπόθεση φόνου του Σταύρου Δημοσθένους, προχώρησε σήμερα (21/10) η Αστυνομία.
20/10 @ 15:09
Με βαθιά θλίψη, το Διοικητικό Συμβούλιο της Petrolina (Holdings) Public Limited και του Ομίλου Εταιρειών Αδελφοί Λευκαρίτη, ανακοινώνει τον θάνατο του Εκτελεστικού Προέδρου, Κωστάκη Ν. Λευκαρίτη, ο οποίος απεβίωσε σήμερα, 20 Οκτωβρίου 2025, σε ηλικία 82 ετών.
18/10 @ 23:03
Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της μαφιόζικης εκτέλεσης του 49χρονου επιχειρηματία και προέδρου της «Καρμιώτισσας» Σταύρου Δημοσθένους, καθώς η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.
18/10 @ 21:48
Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της μαφιόζικης εκτέλεσης του 49χρονου επιχειρηματία και προέδρου της «Καρμιώτισσας» Σταύρου Δημοσθένους, καθώς η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.
BEST OF THEMASPORTS