Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τον Εθνικό κόντρα στην Καρμιώτισσα
Ο Εθνικός Άχνας βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Καρμιώτισσα αλλά με ανατροπή χάρις τα γκολ των Αντερέγκεν και Λίπσκι κέρδισε με 2-1
Ακολουθήστε μας στο Google news
Εθισμένος στον τζόγο δήλωσε στην απολογία του στην Εισαγγελέα και τον Ανακριτή ένας 18χρονος που λήστεψε πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Αλμυρό. Στη συνέχεια προχώρησε σε μια αποκάλυψη που τους άφησε άφωνους.
Σύμφωνα με το gegonota.news.gr όταν έκλεψε τα 1500 ευρώ από το πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Αλμυρό, τα μισά χρήματα τα τζόγαρε σε άλλο πρακτορείο της ευρύτερης περιοχής. Στην ανάκριση ο 18χρονος που προφυλακίστηκε, δήλωσε πως δούλευε για να στέλνει χρήματα στον ασθενή πατέρα του.
Ο ίδιος δεν παραδέχτηκε πως τα χρήματα που λήστεψε με την απειλή όπλου ήταν 1500 ευρώ, αλλά λιγότερα, χωρίς να θυμάται το ακριβές ποσό. Είπε επίσης πως ήρθε παράνομα στην Ελλάδα για να εργαστεί και να βοηθήσει την οικογένειά του, ενώ πιστοποιήθηκε πως εργαζόταν σε επιχείρηση στον Αλμυρό.
Η ληστεία έγινε στις 8 Μαϊου και ο 18χρονος συνελήφθη προχθές το απόγευμα στην Ευξεινούπολη. Όταν άνοιξαν οι αστυνομικοί τον σάκο του βρήκανε και τα ρούχα που φορούσε στη ληστεία, τα οποία στη συνέχεια αναγνώρισε η υπάλληλος του πρακτορείου.