Ένας 18χρονος εθισμένος στο τζόγο, έκλεψε πρακτορείο ΟΠΑΠ και στη συνέχεια πήγε και έπαιξε τα χρήματα σε έλλο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Εθισμένος στον τζόγο δήλωσε στην απολογία του στην Εισαγγελέα και τον Ανακριτή ένας 18χρονος που λήστεψε πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Αλμυρό. Στη συνέχεια προχώρησε σε μια αποκάλυψη που τους άφησε άφωνους.

Σύμφωνα με το gegonota.news.gr όταν έκλεψε τα 1500 ευρώ από το πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Αλμυρό, τα μισά χρήματα τα τζόγαρε σε άλλο πρακτορείο της ευρύτερης περιοχής. Στην ανάκριση ο 18χρονος που προφυλακίστηκε, δήλωσε πως δούλευε για να στέλνει χρήματα στον ασθενή πατέρα του.

Ο ίδιος δεν παραδέχτηκε πως τα χρήματα που λήστεψε με την απειλή όπλου ήταν 1500 ευρώ, αλλά λιγότερα, χωρίς να θυμάται το ακριβές ποσό. Είπε επίσης πως ήρθε παράνομα στην Ελλάδα για να εργαστεί και να βοηθήσει την οικογένειά του, ενώ πιστοποιήθηκε πως εργαζόταν σε επιχείρηση στον Αλμυρό.

Η ληστεία έγινε στις 8 Μαϊου και ο 18χρονος συνελήφθη προχθές το απόγευμα στην Ευξεινούπολη. Όταν άνοιξαν οι αστυνομικοί τον σάκο του βρήκανε και τα ρούχα που φορούσε στη ληστεία, τα οποία στη συνέχεια αναγνώρισε η υπάλληλος του πρακτορείου.

 
Ο 18χρονος φορούσε κουκούλα full face και η νεαρή υπάλληλος, που εκείνη την ώρα ήταν μόνη στο πρακτορείο, πανικοβλήθηκε όταν της έδειξε το όπλο και του έδωσε τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο. Σε κλάσματα του δευτερολέπτου ο ληστής είχε γίνει «καπνός».
gazzetta.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η συναρπαστική ζωή του Τζoν Χριστοδούλου ξετυλίγεται-ThemaSports
18/04 @ 09:46

Η συναρπαστική ζωή του Τζoν Χριστοδούλου ξετυλίγεται

Τον χαρακτηρίζουν ως τον μεγιστάνα με τη χρυσή καρδιά. Ο λόγος για τον Τζον Χριστοδούλου, ο οποίος στην πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη, ξεδιπλώνει τις σελίδες του βιβλίου της συναρπαστικής ζωής του.

Επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με drones και πυραύλους – Παγκόσμια ανησυχία-ThemaSports
14/04 @ 01:00

Επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με drones και πυραύλους – Παγκόσμια ανησυχία

Επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με drones και πυραύλους – Λεπτό προς λεπτό

Άσχημα νέα για καταναλωτές: Τερματίζεται ο μειωμένος φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα - Πόσο θα αυξηθούν οι τιμές-ThemaSports
28/03 @ 15:17

Άσχημα νέα για καταναλωτές: Τερματίζεται ο μειωμένος φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα - Πόσο θα αυξηθούν οι τιμές

Αυξήσεις που θα βάλουν «φωτιά» στις τσέπες των καταναλωτών έρχονται σύντομα αφού εντός λίγων ημερών θα καταργηθεί η μείωση στον φόρο κατανάλωσης.

Αποφάσεις Υπουργικού: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας-ThemaSports
28/03 @ 13:36

Αποφάσεις Υπουργικού: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας

Τα μέτρα στήριξης κατά της ακρίβειας που αποφασίστηκαν μετά την συνεδρία του Υπουργικού Συμβούλιο ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός.

Οι 3 πιο πιθανοί λόγοι που πονάς στο γόνατο-ThemaSports
23/03 @ 16:38

Οι 3 πιο πιθανοί λόγοι που πονάς στο γόνατο

Κάθε πόνος στο γόνατο δεν σημαίνει το ίδιο πράγμα και καλό είναι να συμβουλευτείς έναν ειδικό.

ΜΟΥΣΚΑΛΛΗΣ: «Μονή Αββακούμ – Ευκαιρία για κάθαρση»-ThemaSports
22/03 @ 10:40

ΜΟΥΣΚΑΛΛΗΣ: «Μονή Αββακούμ – Ευκαιρία για κάθαρση»

Ο κάθε χριστιανός νοιώθει λύπη , πόνο και απογοήτευση, ακούοντας και διαβάζοντας για τα γεγονότα στην μονή του Αγίου Αββακούμ. Ο κάθε πολίτης, ο κάθε χριστιανός νοιώθει ντροπή για όσα προκλητικά γίνονται στην χριστιανική αυτή μονή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ