Νέος ύποπτος αγώνας στο Κυπριακό ποδόσφαιρο!
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, κατόπιν ενημέρωσης της UEFA προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε την Επιτροπή μας, αποφάσισε όπως:
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σαφώς ο στόχος των κιτρινοπράσινων είναι να αναπληρώσουν τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν, με μονάδες που θα μπορέσουν να δώσουν την έξτρα ώθηση στην ομάδα για να ανέβει επίπεδο η ΑΕΚ ενόψει των μεγάλων προκλήσεων της νέας σεζόν.
Το μεταγραφικό πλάνο στην... υλοποίηση του θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, ενώ αν αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής θα αλλάξει και το "ράφι" που θα επιλέξει ο Τσάβι Ρόκα. Οι περιπτώσεις των Φαράζ και Άλτμαν, αλλά και το κεφάλαιο Μάμα θα καθορίσουν τις έξτρα επιλογές στο ενδεδχόμενο αποχώρησης.
Για τον Φαράζ έχουν ειπωθεί πολλά για την αξία του στα άκρα της επίθεσης, ενώ και ο Άλτμαν έχει δείξει ότι είναι σε θέση να δώσει στην ΑΕΚ απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται το σχέδιο δράσης του Χοσέ Λουίς Όλτρα στον μεσοεπιθετικό τομέα.
Όσο αφορά τον Μάμα, αν ο ποδοσφαιριστής αποχωρήσει ως ελεύθερος τότε θα μπουν στα ταμεία της ομάδας περίπου 300 χιλιάδες ευρώ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να μην πήρε τα λεπτά συμμετοχής που αρκετοί υπολόγιζαν, εντούτοις ακόμα... ψήνεται και μέσω δουλειάς στην προπόνηση μπορεί να βρεθεί σε πρώτο πλάνο κερδίζοντας τη μάχη για τη θέση στη μεσαία γραμμή. Ο Τσάβι Ρόκα επιθυμεί να παραμείνουν και οι τρεις ποδοσφαιριστές στην ομάδα της νέας σεζόν.
Οι Λαρνακείς θα προχωρήσουν εκ των πραγμάτων για μεταγραφές στην καρδιά της άμυνας μετά την αποχώρηση των Μικέλ και Χριστοφόρου, ενώ κινήσεις ενίσχυσης αναμένεται ότι θα γίνουν για τα κενά που προέκυψαν μετά τις αποδεσμεύσεις στο μεσοεπιθετικό τομέα. Ο πρώτος στόχος είναι οι αντικαταστάσεις όσων αποχώρησαν, με τον Φακούντο Σάντσεζ να κάνει την αρχή, αντικαθιστώντας τον Ρομπέρτο Ροσάλες στο δεξί άκρο της άμυνας.