Εννιά ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου και του Ολατούντζι, αποχώρησαν ήδη από το ρόστερ της ΑΕΚ και ενδέχεται να συμπληρωθεί... 11άδα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σαφώς ο στόχος των κιτρινοπράσινων είναι να αναπληρώσουν τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν, με μονάδες που θα μπορέσουν να δώσουν την έξτρα ώθηση στην ομάδα για να ανέβει επίπεδο η ΑΕΚ ενόψει των μεγάλων προκλήσεων της νέας σεζόν.

Το μεταγραφικό πλάνο στην... υλοποίηση του θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, ενώ αν αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής θα αλλάξει και το "ράφι" που θα επιλέξει ο Τσάβι Ρόκα. Οι περιπτώσεις των Φαράζ και Άλτμαν, αλλά και το κεφάλαιο Μάμα θα καθορίσουν τις έξτρα επιλογές στο ενδεδχόμενο αποχώρησης.

Για τον Φαράζ έχουν ειπωθεί πολλά για την αξία του στα άκρα της επίθεσης, ενώ και ο Άλτμαν έχει δείξει ότι είναι σε θέση να δώσει στην ΑΕΚ απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται το σχέδιο δράσης του Χοσέ Λουίς Όλτρα στον μεσοεπιθετικό τομέα.

Όσο αφορά τον Μάμα, αν ο ποδοσφαιριστής αποχωρήσει ως ελεύθερος τότε θα μπουν στα ταμεία της ομάδας περίπου 300 χιλιάδες ευρώ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να μην πήρε τα λεπτά συμμετοχής που αρκετοί υπολόγιζαν, εντούτοις ακόμα... ψήνεται και μέσω δουλειάς στην προπόνηση μπορεί να βρεθεί σε πρώτο πλάνο κερδίζοντας τη μάχη για τη θέση στη μεσαία γραμμή. Ο Τσάβι Ρόκα επιθυμεί να παραμείνουν και οι τρεις ποδοσφαιριστές στην ομάδα της νέας σεζόν.

Οι Λαρνακείς θα προχωρήσουν εκ των πραγμάτων για μεταγραφές στην καρδιά της άμυνας μετά την αποχώρηση των Μικέλ και Χριστοφόρου, ενώ κινήσεις ενίσχυσης αναμένεται ότι θα γίνουν για τα κενά που προέκυψαν μετά τις αποδεσμεύσεις στο μεσοεπιθετικό τομέα. Ο πρώτος στόχος είναι οι αντικαταστάσεις όσων αποχώρησαν, με τον Φακούντο Σάντσεζ να κάνει την αρχή, αντικαθιστώντας τον Ρομπέρτο Ροσάλες στο δεξί άκρο της άμυνας. 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 20:00

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παρακάμερα του ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια ανάρτησε η ΑΕΚ.

Ευχάριστα νέα για Λέδες ενόψει... ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
23/04 @ 14:37

Ευχάριστα νέα για Λέδες ενόψει... ΑΠΟΕΛ!

Ανακούφιση επικρατεί στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ για τον Γκουστάβο Λέδες, αφού το πρόβλημα που αντιμετώπισε (σ.σ. ενοχλήσεις στον προσαγωγό) πριν το ντέρμπι με την Ομόνοια, δεν είναι σοβαρό...

Με Μπεν Σιμόν δικαιούται να πιστεύει! -ThemaSports
22/04 @ 20:55

Με Μπεν Σιμόν δικαιούται να πιστεύει!

Άλλη μία εκπληκτική εμφάνιση από την ΑΕΚ, του Ραν Μπεν Σιμόν. Επικράτησε με 2-0 της Ομόνοιας και παρέμεινε στο κατόπι του ΑΠΟΕΛ.

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η προπώληση για Ανόρθωση - ΜΟΝΟ σε φίλαθλους που...-ThemaSports
22/04 @ 12:05

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η προπώληση για Ανόρθωση - ΜΟΝΟ σε φίλαθλους που...

Ενημέρωση από την ΑΕΚ, για τα εισιτήρια του αγώνα με την Ανόρθωση.

«Δεν θα ασχοληθούμε με τα προβλήματα του αντιπάλου, πάμε πλέον για ένα φινάλε θρίλερ»-ThemaSports
22/04 @ 10:53

«Δεν θα ασχοληθούμε με τα προβλήματα του αντιπάλου, πάμε πλέον για ένα φινάλε θρίλερ»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

«Είμαστε στο όριο της υπέρβασης, η ατμόσφαιρα ήταν μαγική»-ThemaSports
22/04 @ 10:05

«Είμαστε στο όριο της υπέρβασης, η ατμόσφαιρα ήταν μαγική»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104 για τη χθεσινή νίκη της ομάδας του επί της Ομόνοιας και για τη μάχη που δίνουν οι «κιτρινοπράσινοι» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ