«Θέλει τον Βλάχοβιτς και ετοιμάζεται να προσφέρει 60 εκατ. ευρώ η Μπάγερν»

«Θέλει τον Βλάχοβιτς και ετοιμάζεται να προσφέρει 60 εκατ. ευρώ η Μπάγερν»

Μεταγραφή από το πάνω ράφι στη θέση του σέντερ φορ θέλει να κάνει η Μπάγερν Μονάχου.

Μετά τη φυγή του Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι, οι Βαυαροί δεν έχουν κάποιο σημείο αναφοράς στην επίθεση, με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να φαίνεται πως θα αντικαταστήσει τον Πολωνό αστέρα. Μπορεί να μην είναι η πρώτη επιλογή του Τόμας Τόχελ, αλλά είναι η πιο προσιτή. Και αυτό γιατί ο Χάρι Κέιν φέρεται να έριξε «άκυρο» στους πρωταθλητές Γερμανίας, ενώ ο εξαιρετικός Κολο Μουανί, ο οποίος είχε 23 γκολ και 17 ασίστ τη φετινή σεζόν, κοστολογείται στα 100 εκατ. ευρώ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Έτσι, ο Σέρβος επιθετικός φαντάζει το φαβορί, με την Μπάγερν να είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 60 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους, προκειμένου να τον κάνει δικό της. Όσο για τη «γηραιά κυρία», είναι πολύ πιθανό να τον παραχωρήσει και να κινηθεί για τον Χόιλουντ της Αταλάντα.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ζόρικη έξοδος για την Πάφο, αλλά ο στόχος είναι... αδιαπραγμάτευτος! Η πιθανή ενδεκάδα του Θελάδες

Ζόρικη έξοδος για την Πάφο, αλλά ο στόχος είναι... αδιαπραγμάτευτος! Η πιθανή ενδεκάδα του Θελάδες

Δύσκολη έξοδο έχει απόψε (19:00) η Πάφος για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αφού θα αντιμετωπίσει στο ΓΣΠ τον σκληροτράχηλο και πάντα απαιτητικό και... επικίνδυνο Ολυμπιακό.

BEST OF THEMASPORTS