Απέκτησε τον Φλέκεν μέχρι το 2027 η Μπρέντφορντ

Απέκτησε τον Φλέκεν μέχρι το 2027 η Μπρέντφορντ

Η Μπρέντφορντ ανακοίνωσε σήμερα (31/05) ότι απέκτησε τον Μαρκ Φλέκεν από τη Φράιμπουργκ, στον οποίο έδωσε τετραετές συμβόλαιο.

Οι «μέλισσες» πλήρωσαν τη ρήτρα αποδέσμευσης των 13 εκατομμυρίων ευρώ που είχε βάλει η Φράιμποιυργκ στον Ολλανδό τερματοφύλακα, ο οποίος αναμένεται να αντικαταστήσει τον Νταβίντ Ράγια.


Ο Φλέκεν κράτησε σε 13 από τους 34 αγώνες αυτή τη σεζόν ανέπαφη την εστία του στο γερμανικό πρωτάθλημα, όπου η πρώην, πλέον, ομάδα του τερμάτισε στην πέμπτη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 29χρονος γκολκίπερ έχει κληθεί στην εθνική Ολλανδίας για τους τελικούς του Nations League, ενώ συνιστά το πρώτο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα της Μπρέντφορντ.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έπαιξε με τη φωτιά, αλλά... ΚΟΡΥΦΗ

Έπαιξε με τη φωτιά, αλλά... ΚΟΡΥΦΗ

Η Ομόνοια κινδύνεψε κόντρα στην ΑΕΛ όμως στο τέλος πήρε μια σημαντική νίκη και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.