Δύο αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν στην κάμερα του Action24 το οπαδικό επεισόδιο σε ίντερνετ καφέ στο Χαϊδάρι. Μαχαιρώθηκε ένα άτομο στο μηρό.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πέντε οπαδοί που έφεραν φανέλες με διακριτικά του Παναθηναϊκού και φορούσαν κράνη, εισέβαλαν σε ίντερνετ καφέ στο Χαϊδάρι και μαχαίρωσαν στον μηρό έναν 24χρονο οπαδό του Ολυμπιακού, όπως γράφει το NEWS24/7.
Η κάμερα του Action24 βρέθηκε στο σημείο του συμβάντος και συνομίλησε με αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι περιέγραψαν ό,τι συνέβη στο ίντερνετ καφέ.
"Ήρθε ένα μαύρο golf και σταμάτησε και βγήκαν τέσσερα άτομα έξω, άλλος ένας ήρθε από εδώ. Πηδάει ο ένας στον πάγκο του ίντερνετ καφέ και λέει 'εδώ πέρα είναι' και μιλούσε στο τηλέφωνο με άλλους δύο-τρεις, Μπαίνουν μέσα, αρχίζουν τον βαράνε, ανεβαίνει στον πάγκο που είναι το πληκτρολόγιο και λέει 'αφήστε με'.
Αυτό έγινε για ένα φούτερ της Θύρας 7 και λέει βγάλε το. Μόλις τους απαντάει όχι, του ρίχνουν μία κλωτσιά στο μπούτι, πέφτει κάτω και τον μαχαιρώνουν 2-3 φορές στο μπούτι. Δεν ξέρω αν τους γνώριζε, αλλά αυτοί τον γνώριζαν γιατί σταμάτησαν και πήγαν κατευθείαν γι' αυτόν" ανέφερε ο ένας μάρτυρας.
Ο δεύτερος περιέγραψε: "Βλέπω το παιδί, να ουρλιάζουν αυτοί 'τι είπες ρε;', σε μία φάση μπαίνουν μέσα του βαράνε μπουνίδια, ξαπλώνει πίσω στα τραπέζια και οριακά θα μπορούσε να την έχει φάει πιο βαθιά την μαχαιριά".
SPORT24.GR
Με απόλυτη σοβαρότητα και χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά, η Άρσεναλ πέρασε νικηφόρα 3-0 από την Πράγα κόντρα στη Σλάβια, φτάνοντας τους 12 βαθμούς και παραμένοντας στην κορυφή της League Phase.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/11 @ 21:52
Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε συλλήψεις για τη δολοφονία 20χρονου φίλου της ΑΕΚ στη Χαλκίδα, με οπαδικά κίνητρα. Ένα άτομο συνελήφθη για αλλοίωση στοιχείων στον τόπο του εγκλήματος!
04/11 @ 19:10
Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 στο μισάωρο, οι νέοι του Ολυμπιακού κατάφεραν να αντιδράσουν και να πάρουν το 2-2 απέναντι στην Αϊντχόφεν στο ματς που έγινε στου Ρέντη.
04/11 @ 18:25
Άσχημες εικόνες σε αγώνα της Β' ΕΠΣΑ, με ποδοσφαιριστή να αποβάλλεται αφού κλότσησε και γρονθοκόπησε αντιπάλους του.
04/11 @ 15:30
Με αμήχανο body language και δηλώσεις που σηκώνουν συζήτηση είχε υποδεχθεί το 3-0 ο Χουάν Φεράντο, τότε προπονητής του Πανσερραϊκού και σήμερα το Βόλου.
04/11 @ 13:39
Ο Πατέρας του Άλκη Καμπανού, Αριστείδης Καμπανός, σχολίασε με τον δικό του τρόπο τη θανατηφόρα επίθεση στη Χαλκίδα.
04/11 @ 11:21
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στην Χαλκίδα μεταξύ οκτώ ατόμων, με έναν νεκρό και δύο τραυματίες. Φέρεται να υπάρχουν οπαδικά κίνητρα.
BEST OF THEMASPORTS