Με ένα γκολ του Γουίντας στο 123', η Σέφιλντ Γουένσντεϊ τέζαρε την Μπάρνσλεϊ (1-0) στον τελικό ανόδου και επέστρεψε στην Championship!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με ένα γκολ του Γουίντας στο 123', η Σέφιλντ Γουένσντεϊ σόκαρε την Μπάρνσλεϊ (1-0) στον τελικό ανόδου και επέστρεψε στην Championship, δύο χρονιά μετά τον υποβιβασμό του στη League One!

Εκεί όπου όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα οδηγηθεί στη διαδικασία των πέναλτι, η ομάδα του Ντάρεν Μουρ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με κεφαλιά του Γουίντας εξασφάλισε τον προβιβασμό της στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου μετά το 2021.

 
 



Οι «κουκουβάγιες» έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι και παρότι δεν εκμεταλλεύτηκαν την κόκκινη της Μπάρνσλεϊ από το 49', στο τελευταίο λεπτό της παράτασης βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν και να τελειώσουν το παιχνίδι.

Η ομάδα του Σέφιλντ ήταν ανώτερη από την αρχή της αναμέτρησης, έχοντας τις σημαντικότερες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος. Με την έναρξη του δευτέρου και συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό, ο Φίλιπς έκανε ένα πολύ άτσαλο μαρκάρισμα και αποβλήθηκε, παίρνοντας πρόωρα την άγουσα για τα αποδυτήρια. Η Μπάρνσλεϊ άντεξε ως το φινάλε, με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ είχε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει και να πάρει σημαντικό προβάδισμα, χωρίς να καταφέρνει να παραβιάσει την εστία του Ίστεντ. Όλα αυτά μέχρι το 120'+3', όταν ο Γούιντας εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική σέντρα του Λι και με κοντινή κεφαλιά «έγραψε» το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, στέλνοντας τις «κουκουβάγιες» στην Championship.

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Φαν Ντάικ: «Eίναι απαράδεκτο, δεν μπορούμε να κερδίσουμε κανέναν τίτλο έτσι»-ThemaSports
26/04 @ 10:00

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Φαν Ντάικ: «Eίναι απαράδεκτο, δεν μπορούμε να κερδίσουμε κανέναν τίτλο έτσι»

Απογοητευμένος μετά την ήττα της Λίβερπουλ από την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» δήλωσε ο αρχηγός των «κόκκινων», Βιρτζίλ Φαν Ντάικ.

Έκανε «σεφτέ» στα πλέι-οφ η Ζεν Ζιλουάζ-ThemaSports
26/04 @ 00:17

Έκανε «σεφτέ» στα πλέι-οφ η Ζεν Ζιλουάζ

Η Σεν Ζιλουάζ κέρδισε με 3-0 την Αντβέρπ, μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στη διαδικασία των πλέι οφ και διατηρεί την επαφή της με την κορυφή.

Η Φέγενορντ καθυστέρησε την στέψη της Αϊντχόφεν-ThemaSports
26/04 @ 00:12

Η Φέγενορντ καθυστέρησε την στέψη της Αϊντχόφεν

Πέρασε με 3-1 από την έδρα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς η Φέγενορντ και δεν επέτρεψε την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του Πίτερ Μπος.

Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Μάντσεστερ Σίτι από το Μπράιτον!-ThemaSports
26/04 @ 00:04

Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Μάντσεστερ Σίτι από το Μπράιτον!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φόντεν, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 4-0 στην έδρα της Μπράιτον, έκανε το 4/4 στο πρωτάθλημα και ανέβηκε -με ματς λιγότερο- στο -1 από την Άρσεναλ.

Συντριβή για τη Χέρενφεν από την Αϊντχόφεν με... 0-8! Στον πάγκο ο Λοΐζου-ThemaSports
25/04 @ 22:38

Συντριβή για τη Χέρενφεν από την Αϊντχόφεν με... 0-8! Στον πάγκο ο Λοΐζου

Βαριά εντός έδρας ήττα με... 0-8 (!) από την PSV Αϊντχόφεν που βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου, γνώρισε απόψε η Χέρενφεν, με τον Κύπριο άσο των γηπεδούχων, Λοΐζο Λοΐζου να μένει στον πάγκο.

Με... buzzer beater του Κριστάντε ολοκληρώθηκε το Ουντινέζε-Ρόμα!-ThemaSports
25/04 @ 21:58

Με... buzzer beater του Κριστάντε ολοκληρώθηκε το Ουντινέζε-Ρόμα!

Διεξήχθησαν τα τελευταία 18' συν τις καθυστερήσεις του Ουντινέζε-Ρόμα, με τον Κριστάντε να «χτυπά» στο 95' χαρίζοντας τη νίκη (1-2) στους «τζαλορόσι» που στρογγυλοκάθονται στην 5η θέση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ