Themasports

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, την επόμενη της νίκης της ομάδας του κόντρα στον Απόλλωνα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επόμενη ημέρα: «Υπάρχει ο προβληματισμός στο ότι δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιον από τους τρεις στόχους, στο πρωτάθλημα στο κύπελλο και την Ευρώπη. Μας λυπεί ότι χάσαμε τον στόχο της Ευρώπης στο τελευταίο λεπτό του προηγούμενου αγώνα με την ΑΕΚ, όταν δεχθήκαμε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Και στο πρωτάθλημα ήμασταν κοντά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, θα κοιτάξουμε τα λάθη μας για να μάθουμε από αυτά. Πρέπει να γίνουμε πολύ σοφότεροι, πεισμωμένοι και την επόμενη σεζόν να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όταν τον Νοέμβριο βρισκόμασταν πρώτοι, είχαν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο από αυτή την στιγμή. Δεν έπρεπε να αφήσουμε το θέμα Ευρώπης στην προτελευταία αγωνιστική, δυστυχώς το κάναμε. Είχαμε μια τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσουμε την Ευρώπη, λόγω ατυχίας ή επειδή δεν ήμασταν προσεκτικοί και χάσαμε και αυτόν τον στόχο».

Για το αν χάθηκε χρόνος στο θέμα αλλαγής προπονητή: «Αυτό είναι μετά Χρίστον προφήτες. Δόθηκε αρκετός χρόνο και στον κ. Μίλανιτς και στον κ. Μπεργκ. Εκείνη τη δεδομένη στιγμή που κρίθηκε απαραίτητο για να αλλάξει το κλίμα, έγινε. Η αλλαγή θεωρώ ότι βοήθησε την ομάδα, κάναμε καλή προσπάθεια στο κύπελλο με την Ομόνοια και έπρεπε να κερδίσουμε. Ακολούθησαν δύο αγώνες με ΑΕΚ και Απόλλωνα που ήταν έξι βαθμοί».

Για τις προσθαφαιρέσεις: «Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν για να διεκδικήσουμε τα πάντα. Για τον νέο προπονητή δεν γνωρίζουμε ακόμη, στις επόμενες βδομάδες θα έχουμε λύση και για τον νέο προπονητή και για τον Τεχνικό Διευθυντή. Να κάνουμε ακόμη λίγη υπομονή. Όλοι μαζί, διοίκηση και υπεύθυνοι προγραμματισμού, θα κάνουν το καλύτερο».

Για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς: «Έπαιξε στα ρεπορτάζ και το όνομα του Μιλόγεβιτς και του Κετσπάγια προηγουμένως. Θα παρελάσουν και άλλα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη επιλογή, για να μειώσουμε το ρίσκο μας στο ελάχιστο. Σε δέκα μέρες το αργότερο θα έχουμε και προπονητή και τεχνικό διευθυντή. Για τους παίκτες, πολλοί δεσμεύονται με συμβόλαιο. Ανανεώσαμε με αρκετούς, οπότε ο κορμός της ομάδας είναι εκεί. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες προσθήκες και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις».

Για τον Ζάιρο: «Συγχαρητήρια και στον Ζάιρο και στον Πίττα. Μας χαροποιεί που έχει και Κύπριο. Μας χαροποιεί για τον αρχηγό μας που δεν χτύπησε πέναλτι και κάνει ακόμη πιο σημαντικό το επίτευγμά του. Έχουμε συμβόλαιο μαζί και θα τον έχουμε και τη νέα σεζόν».

Για το θέμα των κόκκινων φακέλων: «Μας λυπεί αφάνταστα. Είναι λυπηρά να ακούγονται κάποια πράγματα που τρίζουν τα θεμέλια του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Από την άλλη πρέπει να περιμένουμε τις έρευνες για να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα σε αυτά που ακούγονται. Εμείς ασχολούμαστε με τα του οίκου μας και περιμένουμε να δούμε πως θα πορευτούμε μετά από αυτό. Έτσι είναι το σωστό».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παλιούρας: «Θα πάει πολύς κόσμος στον τελικό και πρέπει να τους αποζημιώσουμε με το τρόπαιο»-ThemaSports
26/04 @ 11:32

Παλιούρας: «Θα πάει πολύς κόσμος στον τελικό και πρέπει να τους αποζημιώσουμε με το τρόπαιο»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ενόψει του κρίσιμου αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τον Άρη για τον στόχο της 4ης θέσης. Σημειώνουμε ότι αν η Πάφος τερματίσει τέταρτη στο πρωτάθλημα, θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο ακόμα κι αν ηττηθεί στον τελικό του κυπέλλου από την Ομόνοια...

Να το κάνει όπως ο ΑΠΟΠ!-ThemaSports
25/04 @ 14:35

Να το κάνει όπως ο ΑΠΟΠ!

Θα επιδιώξει να μιμηθεί τον συμπολίτη της η Πάφος

Η... κατάλληλη στιγμή του Ζάιρο-ThemaSports
25/04 @ 17:30

Η... κατάλληλη στιγμή του Ζάιρο

Η καλή εμφάνιση του Ζάιρο και τα δύο γκολ ήρθαν την κατάλληλη στιγμή...

«Ο στόχος της Ευρώπης και του κυπέλλου, ο Ζάιρο και οι προσθαφαιρέσεις»-ThemaSports
22/04 @ 14:37

«Ο στόχος της Ευρώπης και του κυπέλλου, ο Ζάιρο και οι προσθαφαιρέσεις»

O εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ / ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ-ThemaSports
22/04 @ 11:25

ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ / ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίπτωση του Τάνκοβιτς.

«Ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να παραμείνει στην Πάφο - Θα έχουμε σοβαρά θέματα το καλοκαίρι»-ThemaSports
22/04 @ 11:09

«Ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να παραμείνει στην Πάφο - Θα έχουμε σοβαρά θέματα το καλοκαίρι»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ