ThemasportsΠαρελθόν και επίσημα από τη Νέα Σαλαμίνα αποτελεί ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, Μάκης Παπαϊωάννου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Με σημερινή τους ανακοίνωση οι «ερυθρόλευκοι της Αμμοχώστου, ενημερώνουν ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους...
Αναλυτικά:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει και επίσημα τους φίλους/ες και μέλη του Σωματείου ότι με την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ολοκληρώνεται και η συνεργασία μας με τον Τεχνικό Διευθυντή, Μάκη Παπαϊωάννου.
Ο Μάκης διετέλεσε Τεχνικός Διευθυντής του Σωματείου μας σε 2 διαφορετικές χρονικές περιόδους (2014 – 2017 και 2018-2023) όπου κατάφερε να καταγράψει σημαντικές επιτυχίες με βάση τους οικονομικούς μας περιορισμούς και τα νέα οικονομικά δεδομένα στο κυπριακό ποδόσφαιρο.
Αξιοσημείωτο αποτελεί το γεγονός ότι η ποδοσφαιρική μας ομάδα στα χρόνια που κτίστηκε υπό την καθοδήγηση του Μάκη, κατάφερε να εισέλθει 2 φορές στην πρώτη εξάδα και μια εξ αυτών να τερματίσει στην 5η θέση, αφήνοντας πίσω της ομάδες με πολλαπλάσιους προϋπολογισμούς. Παρόλο που το μερίδιο του σε αυτές τις επιτυχίες ήταν τεράστιο, αυτός φρόντισε να μένει συνειδητά στο παρασκήνιο και να δίνει τα εύσημα σε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα τονίζοντας την ομαδική δουλειά.
Στην κοινή μας πορεία αντιμετωπίσαμε και το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού το 2020-2021, που η ομάδα μας χτυπήθηκε αλύπητα από την πανδημία του κορονοϊού και μαζί με την ακατανόητη αλλαγή προκήρυξης του πρωταθλήματος την τελευταία στιγμή, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη μεγάλη κατηγορία. Παρόλα αυτά, αναλογιζόμενος τη σημαντικότητα της δυσκολίας, παρέμεινε μαζί μας και στη β’ κατηγορία και βοήθησε στην άμεση άνοδο αλλά και στη φετινή επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά.
Μέσα σε αυτά τα 8 χρόνια συνεργασίας ο Μάκης κατάφερε να κερδίσει την αγάπη, εκτίμηση, εμπιστοσύνη και σεβασμό όλου του κόσμου του Σωματείου μας, αφού μέσω του επαγγελματισμού και της ικανότητας του απέδειξε ότι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και τον θεωρούμε, δικαίως, έναν από εμάς. Δείγμα του σεβασμού και της εκτίμησης του προς το Σωματείο μας αποτελεί και το γεγονός ότι σε ανύποπτο χρόνο είχε αρνηθεί καλύτερες οικονομικές προτάσεις, σεβόμενος το συμβόλαιο που διατηρούσε.
Τέλος, δηλώνουμε σιγουριά ότι θα συνεχίσει να πορεύεται με αξιοπρέπεια, ήθος και ειλικρίνεια, αξίες ανεκτίμητες στη σημερινή νέα τάξη πραγμάτων. Φίλε Μάκη, ευχαριστούμε για την όλη σου συνειφορά προς το Σωματείο μας όλα αυτά τα χρόνια. Σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε κάθε επίπεδο, προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό και να ξέρεις ότι στο Σωματείο μας έχεις αφήσει μόνο φίλους!».

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητέςτων αγώνων της 3ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan (Α’ όμιλος) που θα γίνουν την 1η και 2 Απριλίου 2025
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/03 @ 08:24
Μετά την λευκή ισοπαλία, σαν ήττα, με την Καρμιώτισσα και τα άλλα αποτελέσματα στον όμιλο, δεν έχουν ψευδαισθήσεις στη Νέα Σαλαμίνα. Αντιλαμβάνονται, ότι είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες τους, να προσπεράσουν δυο ομάδες, για να καταφέρει η ομάδα να μείνει στην κατηγορία.
30/03 @ 21:21
Οι δηλώσεις του προπονητή της Νέας Σαλαμίνας Έκτορ Γκονζάλες μετά το ματς με την Καρμιώτισσα.
30/03 @ 17:45
Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Έκτορ Γκονζάλες, για το αποψινό (19:00) παιχνίδι στο «Αμμόχωστος» με αντίπαλο την Καρμιώτισσα, για τη 2η αγωνιστική των πλέι-άουτ:
29/03 @ 18:32
Θλίψη στη Νέα Σαλαμίνα, "έφυγε" από την ζωή ο Αντώνης Δημητρίου ο οποίος υπήρξε για χρόνια μέλους του Σωματείου των "ερυθρολεύκων".
27/03 @ 17:21
Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Νέων, κ. Αντώνη Αντωνίου.
27/03 @ 11:25
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Μιχαήλ.
BEST OF THEMASPORTS