Στο τελευταίο ματς της στο «Καμπ Νόου», μέχρι να ολοκληρωθεί η ολική ανακαίνιση, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 3-0 της Μαγιόρκα, αποχαιρετώντας παράλληλα τους θρύλους, Μπουσκέτς και Άλμπα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ήταν μια βραδιά γιορτής, αλλά και ένα ματς αποχαιρετισμού και με έντονη συναισθηματική φόρτιση! Η Μπαρτσελόνα στο χορτάρι έκανε όσα έπρεπε, επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 της Μαγιόρκα και αποχαιρέτησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους δύο θρύλους της, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα που έπαιξαν μπροστά στο κοινό της αγαπημένης τους ομάδας για τελευταία φορά.

Παράλληλα, ήταν και το τελευταίο παιχνίδι στο «Καμπ Νόου» για την Μπαρτσελόνα, αφού για την επόμενη διετία θα αγωνίζεται στο «Μονζουίκ» λόγω της ολικής ανακαίνισης στο γήπεδό της. Με παίκτες, επιτελείο και οπαδούς να απολαμβάνουν το τελευταίο ως το… επόμενο ματς στο σπίτι τους.

 
 



Στα αμιγώς αγωνιστικά τώρα, η Μπαρτσελόνα μπήκε με… φόρα από τα αποδυτήρια, με τον Άνσου Φάτι να σκοράρει μόλις στα 48 δευτερόλεπτα! Ο Λεβαντόφσκι έκανε μια υπέροχη πάσα στον Γκάβι ο οποίος σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Ισπανό για το 1-0 κόντρα στη Μαγιόρκα.



Στο 14ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες αφού ο Εντιαγέ έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Μπαλντέ και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Μάλιστα, ο μπακ των «μπλαουγκράνα» υπέστη μερική ρήξη του εξωτερικού συνδέσμου του δεξιού αστραγάλου και θα μείνει εκτός για περίπου 6-7 εβδομάδες.

Η καταλανική ομάδα δεν σταμάτησε όμως στο ένα γκολ, με τον Φάτι να ξαναχτυπάει για το 2-0 στο 24’ μετά από ασίστ του Λεβαντόφσκι. Ίσως ήταν και τα τελευταία τέρματα του ταλαντούχου εξτρέμ με τους Καταλανούς, αφού όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι οι άνθρωποι της ομάδας θα ψαχτούν για την πώλησή του.

Και στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα πίεζε και έψαχνε και άλλο γκολ, με τη Μαγιόρκα να παίζει κυρίως στις αντεπιθέσεις. Να σημειωθεί πως η ατμόσφαιρα στο «Καμπ Νόου» ήταν άκρως εντυπωσιακή, με τους culers να μην σταματούν να φωνάζουν ρυθμικά «Campeones, campeones», καθώς και το όνομα του Λιονέλ Μέσι στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης ζητώντας για ακόμη μια φορά την επιστροφή του.



 


Ο Γκάβι στο 70’ έγραψε το 3-0 με ωραίο σουτ, μετά από μπαλιά του Ντεμπελέ, με τους «μπλαουγκράνα» να συνεχίζουν να σφυροκοπάνε στην συνέχεια την αντίπαλη εστία.

Μέχρι που στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν είχαμε ουσιαστικό παιχνίδι… Διότι ο Τσάβι έβγαλε αρχικά τον Ζόρντι Άλμπα από το ματς, ώστε ο κόσμος να του χαρίσει απλόχερα το χειροκρότημα και ο ίδιος να αποχωρήσει με κλάματα. Για να έρθει λίγα λεπτά μετά και η αλλαγή του Μπουσκέτς για τον ίδιο λόγο, με τον πολύπειρο χαφ να είναι επίσης συγκινημένος και να ανταποδίδει την αγάπη και το χειροκρότημα στον κόσμο.

Με το σκορ του αγώνα να μην αλλάζει ως το φινάλε και την Μπαρτσελόνα να κλείνει τις εντός έδρας υποχρεώσεις της με άλλη μία νίκη: 15η σε 19 ματς, έχοντας 3 ισοπαλίες επίσης, αλλά και μόλις 1 ήττα!

Μπαρτσελόνα-Μαγιόρκα: 3-0

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καταργούνται οι επαναληπτικοί του Κυπέλλου Αγγλίας από τη σεζόν 2024-25!-ThemaSports
18/04 @ 16:42

Καταργούνται οι επαναληπτικοί του Κυπέλλου Αγγλίας από τη σεζόν 2024-25!

Οι επαναληπτικοί του Κυπέλλου Αγγλίας θα καταργηθούν από τον πρώτο γύρο την επόμενη σεζόν ως μέρος μιας εξαετούς συμφωνίας με την Premier League για την ενίσχυση της εγχώριας διοργάνωσης, ανακοίνωσε σήμερα (18/4) η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FA).

Καταγγελία για ρατσιστικές προσβολές των οπαδών της Μπαρτσελόνα στον Ντεμπελέ!-ThemaSports
18/04 @ 15:15

Καταγγελία για ρατσιστικές προσβολές των οπαδών της Μπαρτσελόνα στον Ντεμπελέ!

Επιστολή στην UEFA με καταγγελίες για ρατσιστικές προσβολές οπαδών της Μπαρτσελόνα στον Ουσμάν Ντεμπελέ έστειλε η Παρί Σεν Ζερμέν.

«Encara Messi»: Όταν ο Μέσι «ντύθηκε» για πρώτη φορά, Μαραντόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/04 @ 14:17

«Encara Messi»: Όταν ο Μέσι «ντύθηκε» για πρώτη φορά, Μαραντόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

18 Aπριλίου 2007: Ο Λιονέλ Μέσι, αποφασίζει ότι έχει έρθει η στιγμή να περάσει στους αιώνες. Πως; Προσφέροντας στο κοινό, την «μοντέρνα» εκδοχή της μυθικής κούρσας του Ντιέγκο Μαραντόνα κόντρα στην Αγγλία, στην αναμέτρηση με τη Χετάφε.

Οι επτάψυχοι Μαδριλένοι επιβίωσαν στη ρωσική ρουλέτα και πέταξαν στους "4" του Champions League-ThemaSports
18/04 @ 00:44

Οι επτάψυχοι Μαδριλένοι επιβίωσαν στη ρωσική ρουλέτα και πέταξαν στους "4" του Champions League

Η Μάντσεστερ Σίτι στρίμωξε στα σχοινιά την Ρεάλ, την «σφυροκόπησε», όμως Βασίλισσα της Ευρώπης είναι μία! Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επιβίωσε στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση), πέταξε εκτός συνέχειας την πρωταθλήτρια και προκρίθηκε στους «4» του CL!

Λύγισε την Άρσεναλ με «χρυσό» σκόρερ Κίμιχ και προκρίθηκε στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου!-ThemaSports
17/04 @ 23:55

Λύγισε την Άρσεναλ με «χρυσό» σκόρερ Κίμιχ και προκρίθηκε στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου!

Η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε 1-0 της Άρσεναλ, με τον Κίμιχ να σκοράρει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και με τους Βαυαρούς να προκρίνονται στα ημιτελικά του Champions League με συνολικό σκορ 3-2!

Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τον τελευταίο τίτλο του Μέσι με την Μπαρτσελόνα-ThemaSports
17/04 @ 20:38

Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τον τελευταίο τίτλο του Μέσι με την Μπαρτσελόνα

Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή για τον Λιονέλ Μέσι και την Μπαρτσελόνα, καθώς τρία χρόνια πριν, στις 17 Απριλίου του 2021, ο Αργεντινός κατέκτησε τον τελευταίο του τίτλο με τους «μπλαουγκράνα».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ