«Αυτό που ζητώ είναι να συνεργαστούν όλοι προς δύο κατευθύνσεις»

«Αυτό που ζητώ είναι να συνεργαστούν όλοι προς δύο κατευθύνσεις»

Δήλωση του ΠτΔ Νίκου Χριστοδουλίδη, στην σημερινή φιέστα του Άρη...

«Να συγχαρώ τον Άρη, ζούμε στην πράξη αυτό που λέγαμε όλοι, τζαι μια φορά ο Άρης! Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από μια φαινομενικά μικρή ομάδα, ανοίγει τον δρόμο και για τις υπόλοιπες ομάδες για να μπορούν να διεκδικούν με αξιώσεις το πρωτάθλημα". 

Για τη νέα χρονιά: «Εκείνο που ζητώ είναι να συνεργαστούν όλοι προς δύο κατευθύνσεις. Να μην υπάρχουν επεισόδια στα γήπεδα και το δεύτερο, όχι άλλους φακέλους. Αυτό δεν τιμά κανέναν».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τσιτσιπάς-Βασερό: Πρωί Παρασκευής (02/10) στο κεντρικό court - Το πρόγραμμα για τη φάση των «16» του Japan Open

Τσιτσιπάς-Βασερό: Πρωί Παρασκευής (02/10) στο κεντρικό court - Το πρόγραμμα για τη φάση των «16» του Japan Open

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Παρασκευής (02/10) για τη φάση των «16» του Japan Open, με το ενδιαφέρον για το ελληνικό κοινό να επικεντρώνεται στη μεγάλη αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Βαλεντίν Βασερό.

BEST OF THEMASPORTS