H Γκραν Κανάρια έσπασε κάθε ρεκόρ, αφού ταξίδεψε φέτος συνολικά 121 χιλιόμετρα, τη στιγμή που η περίμετρος της Γης είναι 40.075!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Γκραν Κανάρια διένυσε φοβερή σεζόν, όμως πέρασε και... υπερβολικά πολύ χρόνο σε ταξίδια!
Η ομάδα του Γιάκα Λάκοβιτς, που κατέκτησε το Eurocup και του χρόνου θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, έσπασε κάθε ρεκόρ στις αποστάσεις που διένυσε για εκτός έδρας παιχνίδια, και μία έρευνα της Marca το επιβεβαιώνει!
Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, η ομάδα από τις Κανάριες Νήσους ταξίδεψε συνολικά 121 χιλιόμετρα. Το νούμερο γίνεται ακόμη πιο ασύλληπτο αν... τοποθετηθεί σε ένα πλαίσιο. Οι ομάδες του ΝΒΑ, για παράδειγμα, ταξίδεψαν όλες μαζί 66 χιλιόμετρα, περίπου δηλαδή τα μισά!
Μάλιστα, όπως αναφέρεται στη Marca η περίμετρος της Γης είναι 40.075 χιλιόμετρα, άρα η Γκραν Κανάρια έχει κάνει φέτος τρεις φορές τον... γύρο του κόσμου!
sport-fm.gr
Μια πανέμορφη ενέργεια του 17χρονου Μιχάλα οδήγησε στο 0-2 της Ανόρθωσης στη νίκη με 2-4 στο ντέρμπι της Αμμοχώστου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/05 @ 23:01
Πραγματοποιώντας ένα πολύ κακό τελευταίο δεκάλεπτο, η ΑΕΚ έχασε δικό της ματς, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 71-65 από την Ουνικάχα Μάλαγα και έμεινε εκτός τελικού στο Final Four του BCL.
09/05 @ 21:39
Η εκρηκτική ατμόσφαιρα από τον κόσμο της ΑΕΚ μερικά λεπτά πριν από το τζάμπολ στον ημιτελικό με τη Μάλαγα, μέσα από την κάμερα του SPORT24.
09/05 @ 18:35
Το logo του Final-4 του Άμπου Ντάμπι τοποθετήθηκε στην ερυθρόλευκη φανέλα, ο Ολυμπιακός πόζαρε με αυτή και μετρά αντίστροφα για το ταξίδι με στόχο την κορυφή της Ευρώπης!
09/05 @ 16:25
Στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας τοποθετήθηκε η Εθνική Ελλάδας ενόψει τη κλήρωσης που θα γίνει την Τρίτη (13/5) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027.
08/05 @ 23:30
H Mύκονος νίκησε 86-76 τη Μεγαρίδα στο «Γιάννης Μπουρούσης» της Καρδίτσας, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της Elite League και πήρε το εισιτήριο της ανόδου στη Stoiximan GBL για πρώτη φορά στην ιστορία της!
08/05 @ 15:35
Ο Ματίας Λεσόρ προσπαθεί πάρα πολύ να επιστρέψει στην δράση. Δείτε πλάνα από την προπόνηση του...
BEST OF THEMASPORTS