Φώτης ΜιλτιάδουςΑπόψε στις 21:45 η Ίντερ υποδέχεται την Αταλάντα στην προτελευταία αγωνιστική του Ιταλικού πρωταθλήματος
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όπως αναλύσαμε και σε παλαιότερο μας ρεπορτάζ (ΔΕΣ ΕΔΩ) ο πρωταθλητής Κύπρου, σε αυτή την περίπτωση ο Άρης, θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις από τον δεύτερο προκριματικό και όχι από τον πρώτο, αρκεί ο νικητής του Τσάμπιονς Λιγκ να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης σεζόν από το πρωτάθλημα της χώρας του.
Στον τελικό θα αναμετρηθούν Σίτι και Ίντερ, η ομάδα του Πεπ με την κατάκτηση του πρωταθλήματος εξασφάλισε και θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, από την άλλη οι «Νερατζούρι» βρίσκονται στην 3η θέση και θα πρέπει να τερματίσουν στην τετράδα. Με νίκη ή ισοπαλία απόψε κόντρα στην Αταλάντα, κλειδώνουν και αυτή την θέση τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για την νέα σεζόν.
Ταυτόχρονα ο Άρης κερδίζει δύο εβδομάδες προετοιμασίας, καθώς θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του από τον β' προκριματικό, ενώ στην χειρότερη θα χρειάζεται μόλις μια πρόκριση σε 3 γύρους για να συμμετάσχει τουλάχιστον στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.
Γλυκόπικρη γεύση άφησαν σε ΑΕΚ και Ομόνοια, τα παιχνίδια της Πέμπτης (06/11) κόντρα σε Αμπερντίν και Λωζάνη αντίστοιχα, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/11 @ 11:15
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.
04/11 @ 13:15
Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του Άρη Λεμεσού, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στον Supersport 104 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ».
31/10 @ 19:21
Βρήκε δίχτυα μετά από ένα μήνα και κάτι ο Ανδρόνικος Κακουλλής.
31/10 @ 21:11
Τα στιγμιότυπα από τον αγώνα Άρης-Ακρίτας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.
31/10 @ 21:44
Οι δηλώσεις από τον προπονητή του Άρη, Άρτσιομ Ρατζκόφ μετά το ματς με τον Ακρίτα για την 9η αγωνιστική.
31/10 @ 18:54
Σε ρυθμούς Halloween μια μικρή φίλαθλος στον αγώνα Άρης-Ακρίτα στο στάδιο Αλφαμέγα.
BEST OF THEMASPORTS