Φώτης Μιλτιάδους

Ένα από τα κυρίαρχα θέματα στην ΑΕΛ, είναι η παραμονή ή όχι του Χρίστου Χαραλάμπους στον πάγκο της Λεμεσιανής ομάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σίγουρα προηγείται το διοικητικό θέμα, ωστόσο αναγκαστικά αργότερα θα απασχολήσει και το προπονητικό.

Ο Χαραλάμπους ήρθε στην ΑΕΛ, πριν λίγους μήνες αναλαμβάνοντας ρόλο σκάουτερ, ενώ μετά το διαζύγιο με τον Τσεντομίρ Γιανέφσκι, ανέλαβε ως προπονητής.

Μικρό το δείγμα που έχουμε για τον Κύπριο κόουτς, ωστόσο μετά και την ανάγνωση του χαμένου τελικού, αυτό που βγαίνει είναι ότι ο Χαραλάμπους είχε προετοιμάσει σωστά την ομάδα του για τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς. Διαχειρίστηκε πολύ καλά το ρόστερ στα παιχνίδια του β γκρουπ και στον τελικό παράταξε ότι καλύτερο είχε στα χέρια του. Η ΑΕΛ παρουσιάστηκε διαβασμένη με αγωνιστικό θράσος και επιθετικότητα στο παιχνίδι της, παρά το ότι η Λεμεσιανή ομάδα πήγαινε στον τελικό ως ο αυτσάιντερ, ο Χαραλάμπους δεν προτίμησε να αγωνιστεί αμυντικά.

Όπως φάνηκε στο τέλος οι αλλαγές του Αυγουστή ήταν αυτές που έκριναν τον τελικό, ενώ από την πλευρά του ο Χαραλάμπους δεν είχε το μεγάλος βάθος στο ρόστερ ώστε να βοηθήσει την ομάδα του από τον πάγκο.

Ο κακός προγραμματισμός το καλοκαίρι είναι ο κύριος λόγος που δεν κατάφερε να πρωταγωνιστήσει η ΑΕΛ την φετινή σεζόν, επίσης οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν την καλύτερη φυσική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, κάτι που φαινόταν στους αγώνες.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και το οικονομικό για την ΑΕΛ. Αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και θα πρέπει να αποχωρήσουν το καλοκαίρι. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αποζημιωθούν αφού οι πλείστη τους διατηρούν συμβόλαιο και κάποιοι από αυτούς μάλιστα αρκετά υψηλό. Με την πρόσληψη ενός νέου προπονητή θα χρειαστεί να ξοδευθούν ακόμη περισσότερα χρήματα.

Η ΑΕΛ χρειάζεται να δημιουργήσει μια βάση και να χτίσει ακόμη περισσότερο, τα πρώτα δείγματα γραφής του Χαραλάμπους είναι θετικά και έχουν προοπτική, η πιθανή αποχώρηση του θα είναι βήμα πίσω για την Λεμεσιανή ομάδα.

Σίγουρα αν παραμείνει ο Κύπριος τεχνικός θα κριθεί το έργο του την επόμενη σεζόν, αφού θα έχει και τον κύριο λόγο στους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά-ThemaSports
03/05 @ 17:04

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά

Από την στιγμή που η νέα διοίκηση της ΑΕΛ αποφάσισε να προσλάβει Τεχνικό Διευθυντή για την επόμενη σεζόν (2024-2025) για να ακολουθήσει το συγκεκριμένο μοντέλο, προκειμένου να έχει εκείνος το κουμάντο στο κεφάλαιο του προγραμματισμού, θα πρέπει να περάσει από... «κόσκινο» όλους τους υποψήφιους, ούτως ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη… -ThemaSports
30/04 @ 13:02

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη…

Έχει διαρρεύσει από το πρωί, ότι ένας από τους υποψήφιους για το πόστο του αθλητικου διευθυντή στην ΑΕΛ, είναι ο Παναγιώτης Γιάννου (τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ). Επιβεβαιώνεται από ενημερωμένες πηγές, ότι βρίσκεται στην μικρή λίστα (με τέσσερα ονόματα), αλλά όχι ότι είναι μια ανάσα από την πρόσληψη του…

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»-ThemaSports
29/04 @ 22:04

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γαρπόζη μετά το ματς με την Δόξα.

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ-ThemaSports
27/04 @ 11:00

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ

Έχει παρθεί η απόφαση στην ΑΕΛ, ότι θα προχωρήσουν στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!-ThemaSports
26/04 @ 20:00

Τεχνικός διευθυντής - ΑΕΛ: Τρία ονόματα στη λίστα και φήμες μέχρι (και) για… Ταραπουλούζη!

Από ενημερωμένες πηγές μάθαμε, ότι έχουν καταλήξει σε λίστα με τρεις υποψήφιους, αυτοί που θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΛ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ