Σε επαφές με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Βραζιλίας, Τίτε, βρίσκεται ο Ολυμπιακός.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Μπρούνο Αντράντε οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Βραζιλίας, Τίτε.
Μάλιστα ο Τίτε έχει πρόταση τόσο από την Αλ Χιλάλ, αλλά βρίσκεται στη λίστα και τουρκικού συλλόγου, με τον Βραζιλιάνο να μη βιάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του μετά από έξι χρόνια στο τιμόνι της Σελεσάο.
Sdna.gr
Τα τελευταία 24ωρα, που η ομάδα αποκλείστηκε από την διοργάνωση του κυπέλλου, επανήλθε το κλίμα εσωστρέφειας στις τάξεις της μεγάλης οικογένειας του Απόλλωνα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/05 @ 16:10
Από το χορτάρι της Τούμπας, στο VAR του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός πηγαίνει ο Φέλιξ Μπριχ, ενώ το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ θα σφυρίξει ο επίσης Γερμανός Σέρεν Στορκς που δεν είναι διεθνής.
11/05 @ 12:50
Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου Betsson.
11/05 @ 09:35
Η Μπράιτον ετοιμάζει πρόταση ύψους 35,5 εκατ. ευρώ για τον Μπάμπη Κωστούλα, ο Ολυμπιακός όμως δεν δείχνει διατεθειμένος να αποχωριστεί το μεγάλο του ταλέντο ενόψει της επιστροφής στο Champions League
10/05 @ 22:08
Σε βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι Ατρόμητος και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0 στο κλείσιμο της αυλαίας των play offs (5-8) με την κρητική ομάδα να σκέφτεται τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό. Ακυρώθηκε (μέσω VAR) γκολ των γηπεδούχων στο 93΄.
10/05 @ 20:50
Να αποκτήσει διακαώς τον Μπάμπη Κωστούλα επιθυμεί η Μπράιτον, με τους Άγγλους να ανεβαίνουν, σε σχέση με την προηγούμενη πρότασή τους και να προσφέρουν στον Ολυμπιακό 38 εκατομμύρια ευρώ για να πει το «ναι»!
10/05 @ 20:37
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντούντου που σημείωσε δύο γκολ ο Άρης διέλυσε τον Αστέρα στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς (4-2) και περιμένει τον τελικό Ολυμπιακός-ΟΦΗ για να μάθει αν θα βγει στην Ευρώπη ή όχι.
BEST OF THEMASPORTS