Δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport κάνει λόγο για... τελεσίγραφο της UEFA προς τη Γιουβέντους, συνδέοντας την υπόθεση Plusvalenza και την επιμονή της στο εγχείρημα της European Super League.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μόλις δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της εντός των τεσσάρων γραμμών, κάτι συμβαίνει έξω από αυτές, για να δημιουργεί αναταραχή στο «στρατόπεδο» της Γιουβέντους. Κάπως έτσι, ένα δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport βάζει νέες «φωτιές» στον σύλλογο.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει πως η UEFA προειδοποίησε τη Γιουβέντους, ότι σκοπεύει να την αποκλείσει από τις διοργανώσεις της, αν παραμείνει «πιστή» στο εγχείρημα της European Super League. Άλλωστε, με την υπόθεση Plusvalenza να εκκρεμεί, δηλαδή αυτή των οικονομικών παρατυπιών, έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει πως την «κρατάει» από τον... λαιμό.

Μάλιστα, σύμφωνα με το εν λόγω ΜΜΕ, ο ίδιος ο πρόεδρος της UEFAΑλεξάντερ Τσέφεριν, μοιάζει διατεθειμένος να διαχειριστεί την υπόθεση και ουσιαστικά να απαλλάξει τη Γιουβέντους από τις κατηγορίες, αν αποσυρθεί από τη European Super League.

www.bnsports.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κιελίνι: «Ο Ρονάλντο ήθελε να αποδείξει ότι είναι πιο δυνατός από ολόκληρη τη Ρεάλ»-ThemaSports
04/05 @ 09:38

Κιελίνι: «Ο Ρονάλντο ήθελε να αποδείξει ότι είναι πιο δυνατός από ολόκληρη τη Ρεάλ»

Ο Ιταλός αμυντικός μίλησε για την μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ στην Γιουβέντους, τονίζοντας ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήθελε να δείξει ότι είναι πιο δυνατός από τους Μαδριλένους.

Χαμός στη Γαλλία: Οπαδοί της Τρουά πέταξαν φωτοβολίδες και οι παίκτες τις... επέστρεψαν πίσω! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/05 @ 09:20

Χαμός στη Γαλλία: Οπαδοί της Τρουά πέταξαν φωτοβολίδες και οι παίκτες τις... επέστρεψαν πίσω! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αδιανόητες σκηνές στην αναμέτρηση της Τρουά με την Βαλανσιέν, όπου διακόπηκε οριστικά, μετά από ρίψη φωτοβολίδων στον αγωνιστικό χώρο!

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το... χάλασε η Χρόνινχεν!-ThemaSports
04/05 @ 01:10

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το... χάλασε η Χρόνινχεν!

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στην Ολλανδίας, με τους οπαδούς της Ρόντα να μπουκάρουν στο γήπεδο πανηγυρίζοντας την απευθείας άνοδο, προτού μάθουν ότι η Χρόνιγκεν στο 95' τους χάλασε τη γιορτή!

Σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Λανς, σε πίεση η Λοριάν-ThemaSports
04/05 @ 01:02

Σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Λανς, σε πίεση η Λοριάν

Με δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Λανς νίκησε 2-0 στο «Φελίξ Μπολάρ» τη Λοριάν για την 32η αγωνιστική της Ligue 1, παρέμεινε στην προνομιούχο εξάδα κι άφησε προτελευταία την ομάδα της Κορσικής.

Έντονη φημολογία για Σέρτζιο Κονσεϊσάο!-ThemaSports
04/05 @ 08:23

Έντονη φημολογία για Σέρτζιο Κονσεϊσάο!

Με διαμεσολαβητή τον Ζόρζε Μέντες, η Μίλαν θέλει να αρπάξει από την Πόρτο τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο!

«Μάχη» μεγαθήριων για τον Έντερσον!-ThemaSports
04/05 @ 08:40

«Μάχη» μεγαθήριων για τον Έντερσον!

Τριπλή... μάχη δίνουν Νάπολι, Νιουκάστλ και Τότεναμ για την απόκτηση του Έντερσον από την Αταλάντα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ