Φανέλα της Νάπολι με το Νο.10, δώρο στον Πάπα από τον Ντε Λαουρέντις

Φανέλα της Νάπολι με το Νο.10, δώρο στον Πάπα από τον Ντε Λαουρέντις

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, συναντήθηκε με τον Πάπα Φραγκίσκο, προσφέροντάς του... πρωταθληματικά δώρα!

Η ευκαιρία δεν πήγε «χαμένη»! Η συνάντηση του προέδρου της ΝάπολιΑουρέλιο Ντε Λαουρέντις, αλλά και του σέντερ φορ των «παρτενοπέι», Τζιοβάνι Σιμεόνε, με τον Πάπα Φραγκίσκο, στάθηκε η αφορμή για να του δώσουν δώρα της πρωταθλήτριας Ιταλίας, για τη σεζόν 2022/23.

Εκτός από μία φανέλα της Νάπολι, με τον αριθμό Νο.10 και το όνομά του στην πλάτη, του έδωσαν ένα μικρό αποτύπωμα του ποδιού του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ενώ ο Ντε Λαουρέντις του «πρότεινε» ένα φιλικό ανάμεσα στην αγαπημένη ομάδα του Πάπα, Σαν Λορέντζο, και τη Νάπολι.

«Ελπίζω πραγματικά μια μέρα να μπορέσω να διοργανώσω έναν αγώνα ανάμεσα στη Νάπολι και τη Σαν Λορέντζο, την αγαπημένη σου ομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά.


www.bnsports.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μπαρτζώκας: «Ξέρουμε ότι οι οπαδοί μας θέλουν απεγνωσμένα να πάρουμε την Ευρωλίγκα, ειδικά επειδή παίζουμε στο ΟΑΚΑ»

Μπαρτζώκας: «Ξέρουμε ότι οι οπαδοί μας θέλουν απεγνωσμένα να πάρουμε την Ευρωλίγκα, ειδικά επειδή παίζουμε στο ΟΑΚΑ»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στη συνέντευξη Τύπου μετά την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Μονακό και την πρόκριση στο Final Four της φετινής Ευρωλίγκας!

BEST OF THEMASPORTS