Το... αξιοσημείωτο με Μάριτς
Για πρώτη φορά αγωνίστηκε ως αρχηγός σε παιχνίδι της Ομόνοιας ο Ματέο Μάριτς.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε ανύποπτο χρόνο, του είχε κάμει μια πρόταση ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Παντελή, η οποία προνοούσε μείωση απολαβών, σε σχέση με τα όσα προνοεί το συμβόλαιο που λήγει την 31η Μαίου.
Πρόσφατα του έγινε μια βολισκόπηση για να μετακομίσει στην Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, με πολύ ελκυστικό πακέτο απολαβών. Ωστόσο ο 23χρονος δεξιός μπακ, προτιμά να παραμείνει στην ΑΕΛ.
Από τον Γενάρη που έφυγε για ομάδα της Βραζιλίας ο Μπρούνο Σάντος, ο Στυλιανός Παντελή ήταν η βασική επιλογή, τόσο του Γιαννέφσκι, όσο και του Χρήστου Χαραλάμπους για το δεξί άκρο της άμυνας. Ανταποκρίθηκε πολύ ικανοιητικά, σε κάποια ματς ήταν στους διακριθέντες.
Επειδή έγινε συζήτηση μέσα στον κόσμο της ΑΕΛ, ότι λανθασμένα αντικαταστάθηκε στον προχθεσινό τελικό με την Ομόνοια, όπως πληροφορηθήκαμε η αλλαγή ήταν αναγκαστική. Είχε πρήξιμο στο πόδι κάτω χαμηλά και ένιωθε έντονες ενοχλήσεις.