Η Παρί φέρεται να έχει αρχίσει συζητήσεις με τον Λικά Ερναντέζ, παρότι η Μπάγερν τον περιμένει να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Παρί βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα σεζόν, αφού απομένουν μόνο δύο αγωνιστικές στη Ligue 1 και θέλει απλά ένα βαθμό για να πανηγυρίσει τον τίτλο.
Ο τομέας της άμυνας είναι ένας από αυτούς που απαιτείται ενίσχυση, με τον 37χρονο Σέρχιο Ράμος να μην αποδίδει τα αναμενόμενα, τον Πρεσνέλ Κιμπεμπέ να έχει τραυματισμούς και τον Ντανίλο Περέιρα να είναι αμυντικός μέσος που χρησιμοποιείται στο κέντρο της άμυνας.
Οι Γάλλοι το προηγούμενο καλοκαίρι είχαν στραφεί στον Μίλαν Σκρίνιαρ, όμως δεν τα βρήκαν με την Ίντερ και φέρονται να έχουν κλείσει τον Σλοβάκο στόπερ ως ελεύθερο για τον Ιούλιο. Επόμενη προτεραιότητα είναι ένας άλλος κεντρικός αμυντικός που το συμβόλαιό του δεν τον δεσμεύει με την τωρινή ομάδα του.
Ο Λικά Ερναντέζ έχει υπογράψει στην Μπάγερν μέχρι το καλοκαίρι του 2024, όμως ήδη συζητάει για ανανέωση του συμβολαίου του. Το κλίμα έμοιαζε καλό, όμως η πλευρά του παίκτη φέρεται να ζήτησε χρόνο, παρότι οι Βαυαροί πίστευαν ότι τα είχαν βρει και ήταν θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές.
Το Footmercato.net αναφέρει ότι ο 27χρονος Γάλλος διεθνής "πάγωσε" τις εξελίξεις με την Μπάγερν, διότι τον ενδιαφέρει το ενδεχόμενο να ενταχθεί στην Παρί.
Σύμφωνα με την Bild, ο λόγος της καθυστέρησης των συζητήσεων δεν θα γίνει γνωστός από τον σύλλογο, ωστόσο εγείρονται ανησυχίες, αφού η υπόθεση θυμίζει την ακολουθία γεγονότων με την περίπτωση ανανέωσης του Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος στο τέλος υπέγραψε στη Λίβερπουλ.
sport24.gr
Συνέντευξη στην Cablenet παραχωρεί απόψε στις 21:15 ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος θα μιλήσει για όλα τα καυτά θέματα που απασχολούν τους «γαλαζικίτρινους» της Λευκωσίας, κυρίως για το αγωνιστικό και οικονομικό κομμάτι, αλλά και για το μέλλον του ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/05 @ 19:19
Παρόλο που βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ με 0-2, η μαγική Μπαρτσελόνα κατάφερε να κάνει την ανατροπή, νίκησε με 4-3 τη Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον χάνει μόνο με θαύμα την κούπα στην Ισπανία!
11/05 @ 18:42
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν απογοητευμένος από τη νέα απώλεια βαθμών της Νότιγχαμ Φόρεστ, κάνοντας κήρυγμα στον Νούνο Εσπίριτο Σάντο μετά το 2-2 με τη Λέστερ στο «Σίτι Γκράουντ».
11/05 @ 18:28
Κατώτερη της περίστασης του εντός έδρας «αντίο» στον Αλόνσο η Μπάγερ προηγήθηκε αλλά είδε τον Κόμπελ να «κατεβάζει ρολά» και τη Μπορούσια να νικάει με το ευρύ 4-2 απέχοντας έναν πόντο από την 4η θέση.
11/05 @ 18:23
Έφερε προσωρινά τούμπα το ματς, αλλά ακόμα κι έτσι η Φόρεστ με το 2-2 απέναντι στην υποβιβασμένη Λέστερ έχασε κι άλλο έδαφος για το Champions League. Απογοητευτικές οι Γιουνάιτεντ και Τότεναμ.
11/05 @ 16:11
Ο Κάρλο Αντσελότι εμπιστεύεται τον Αρντά Γκιουλέρ για το αρχικό σχήμα της Ρεάλ στο clasico απέναντι στην Μπαρτσελόνα, η οποία παρατάσσει τους ίδιους του «Μεάτσα».
11/05 @ 16:33
Η Νιούκαστλ πανηγύρισε μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Τσέλσι, η οποία έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 36', κάνοντας σημαντικότατο βήμα προς την πρόκριση στο Champions League της επόμενης σεζόν!
BEST OF THEMASPORTS