Κατέκτησε το Κύπελλο Κροατίας με πρωταγωνιστή Λιβάγια η Χάιντουκ!

Κατέκτησε το Κύπελλο Κροατίας με πρωταγωνιστή Λιβάγια η Χάιντουκ!

Ο Μάρκο Λιβάγια ήταν ο πρωταγωνιστής στον τελικό Κυπέλλου Κροατίας, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα του.

Κατέκτησε το Κύπελλο Κροατίας με πρωταγωνιστή τον Λιβάγια η Χάιντουκ, επικρατώντας 2-0 της Σίμπενικ!

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ είχε συμμετοχή και στα δύο γκολ της ομάδας του, κάνοντας μία εξαιρετική επαφή για το πρώτο, ενώ ήταν αυτός που με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο φινάλε, κλείδωσε το τρόπαιο για τη Χάιντουκ.

Έτσι, ο 29χρονος Κροάτης ολοκλήρωσε ακόμη μία φανταστική χρονιά στην πατρίδα του, ενώ ήταν καθοριστικός και στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα, μετρώντας 19 γκολ και 12 ασίστ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Χαμένη ταυτότητα»: Ποιος είναι ο νέος κανονισμός που έκανε… ντεμπούτο στο Μουντιάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Χαμένη ταυτότητα»: Ποιος είναι ο νέος κανονισμός που έκανε… ντεμπούτο στο Μουντιάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο ματς των ΗΠΑ με την Παραγουάη, ο Ντάνι Μάκελι έγινε ο πρώτος διαιτητής που αλλάζει την απόφασή του για λανθασμένη κίτρινη κάρτα σε επαγγελματικό αγώνα ποδοσφαίρου.