Themasports teamΗ Ντόρτμουντ πέρασε από την έδρα της Άουγκσμπουργκ και αγκαλιάζει τον τίτλο, με παίκτες και κόσμο να γίνονται ένα στο φινάλε και να τραγουδάνε παρέα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ένα βήμα από την εκπλήρωση του ονείρου, από την κατάκτηση του πολυπόθητου πρωταθλήματος βρίσκεται η Ντόρτμουντ που ξετύλιξε το δώρο της Μπάγερν Μονάχου και πλέον αναζητά μια νίκη για το τρόπαιο.
Στο φινάλε του χθεσινού αγώνα με την Άουγκσμπουργκ, οι παίκτες της Ντόρτμουντ πήγαν στο πέταλο που είχαν γεμίσει ασφυκτικά οι οπαδοί της ομάδας και πανηγύρισαν παρέα.
Μάλιστα, φωνάζοντας μια διασκευή του Last Christmas, το οποίο δονεί συχνά-πυκνά το «Signal Iduna Park».
sport-fm.gr
Στην αίθουσα συνεντεύξεων του σταδίου «Αλφαμέγα», ο Άκης Μάντζιος παραχώρησε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού ματς με την Αυστρία (19:00).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/11 @ 13:16
Ο έλεγχος των γραμμών θα γίνεται αποκλειστικά από την τεχνολογία
14/11 @ 11:52
Ο προπονητής της Βαλένθια έμεινε έκπληκτος όταν διαπίστωσε ότι δεν ήταν κανένας δημοσιογράφος στη συνέντευξη Τύπου…
14/11 @ 11:19
Οι ποδοσφαιριστές στην Κολομβία εξέφρασαν τα παράπονά τους με μια πρωτότυπη διαμαρτυρία.
14/11 @ 08:59
Η Γαλλία έγινε η 29η χώρα που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Μουντιάλ 2026. Δείτε τις υπόλοιπες 28 ομάδες, καθώς επίσης και πόσα εισιτήρια είναι ακόμα ανοιχτά.
13/11 @ 22:41
Ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, δέχθηκε επίθεση με αυγά κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του. Δράστης ήταν ένας θείος του!
13/11 @ 20:47
Η FIFA έδωσε στη δημοσιότητα τα 11 πανέμορφα υποψήφια γκολ για το φετινό βραβείο Πούσκας!
BEST OF THEMASPORTS