Πρωταθλητής στις Παγκορασίδες ο Κεραυνός

Πρωταθλητής στις Παγκορασίδες ο Κεραυνός

O Kεραυνός πήρε τον τίτλο στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Κ14.

 
Σε σημερινό (20/05) αγώνα στην Πάφο η ομάδα του Στροβόλου επικράτησε με 47-41 του Άτλαντα και έκανε το 2-0 στη σειρά των παιχνιδιών της τελικής φάσης. Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων είχε επικρατήσει με 56-31.
 
Στην πορεία του προς τον τίτλο ο Κεραυνός είχε απολογισμό 11 νίκες και τρεις ήττες στη διάρκεια της κανονικής περιόδου. 
 
Έπειτα πέρασε από την ημιτελική φάση όπου είχε αντίπαλο την Πετρολίνα ΑΕΚ, περνώντας στην τελική φάση με σκορ 2-1 στις νίκες. Είχε πάρει τα δυο παιχνίδια στην έδρα του (72-34, 56-27), ενώ ενδιάμεσα είχε χάσει τον εκτός έδρας αγώνα (54-48).
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αποκλεισμός από τους αθλητικούς χώρους και βαριές εγγυήσεις για τα επεισόδια του Απόλλων - Πάφος

Αποκλεισμός από τους αθλητικούς χώρους και βαριές εγγυήσεις για τα επεισόδια του Απόλλων - Πάφος

Σε δύο διαφορετικές υποθέσεις το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε στις 2 Ιουνίου, 2026, διατάγματα αποκλεισμού από τους αθλητικούς χώρους, σε τρεις άντρες ηλικίας 32, 29 και 19 ετών.