Αλλαγές προπονητών παγκοσμίως – Στην κορυφή με 14/14 η Κύπρος!
Η Super League κατατάσσεται στην 24η θέση των πρωταθλημάτων παγκοσμίως με τις περισσότερες αλλαγές σε πάγκους μέσα σε ένα χρόνο. Δεν έχει αντίπαλο η Κύπρος, στο αντίθετο άκρο η Νορβηγία!




Είναι αυτονόητο πως το μυαλό όλων στο "Ηλίας Πούλλος" είναι στον τελικό κυπέλλου της 24ης Μαϊου κόντρα στην ΑΕΛ, γι΄ αυτό και ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να κάνει εκτεταμένο ροτέισιον για να προφυλάξει τους παίκτες που προορίζει για βασικούς την ερχόμενη Τετάρτη και να μην τους επιβαρύνει αγωνιστικά, σε ένα ματς άλλωστε που για την Ομόνοια δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον όμως να δούμε πως θα διαχειριστεί το αποψινό ματς ο Κύπριος τεχνικός και την ενδεκάδα που θα κατεβάσει, ο οποίος εννοείται πως περιμένει από όσους παίκτες αγωνιστούν, να παλέψουν για το γόητρο και την ιστορία της ομάδας, κυνηγώντας το θετικό αποτέλεσμα.
Σημειώνουμε ότι η αποστολή αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές. Ο Μπασιρού δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Άρη, αλλά - εκτός απροόπτου - θα είναι διαθέσιμος για τον τελικό, ενώ δεν υπάρχει ανησυχία για τον Σράντι, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, όμως απόψε αναμένεται να προφυλαχθεί. Σίγουρα έκτός αποστολής είναι ο... μόνιμος απόντας λόγω τραυματισμού, Πάρης Ψάλτης.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις