Η σύζυγος του Σακίλ ΜακΚίσικ, Μπέριλ, είναι στο πλευρό του και στο Κάουνας, για το Final 4 του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν παίζει... μόνος του στο Final 4 του Κάουνας. Στο πλευρό του Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού είναι όπως πάντα η σύζυγός του, Μπέριλ.

Από νωρίς πήρε θέση στην κερκίδα για τον ημιτελικό της Ευρωλίγκας απέναντι στη Μονακό φορώντας ερυθρόλευκα. «Ανυπομονώ για τον αγώνα», τόνισε η ίδια, ενώ ο κόσμος της ομάδας την αποθέωσε στις βόλτες που έκανε στο Κάουνας, αφού πλέον είναι ανάλογα αναγνωρίσιμη και αγαπητή με τον σύζυγό της.

«Θυμάμαι ότι είχα πει από τον Ιανουάριο ότι θα είμαι εδώ, στο Final 4. Είμαι λίγο αγχωμένη, είμαι όμως χαρούμενη που είμαστε ξανά εδώ. Δεν μπορώ να περιμένω. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ματς, θα είναι μία διαφορετική ιστορία», δήλωσε στη Nova.

«Δεν έχουμε μιλήσει όλη την ημέρα. Δεν τον έχω ενοχλήσει», πρόσθεσε για το αν έχει μιλήσει με τον ΜακΚίσικ, ενώ κατέληξε: «Χάρηκα που είναι εδώ τόσος πολύς κόσμος του Ολυμπιακού, γιατί είναι ένα μεγαλύτερο ταξίδι σε σχέση με το περσινό στο Βελιγράδι».

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μυθικό ξέσπασμα Γιαννακόπουλου προς Euroleague (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
01/05 @ 14:20

Μυθικό ξέσπασμα Γιαννακόπουλου προς Euroleague (ΒΙΝΤΕΟ)

Χείμαρρος ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, προς τη Euroleague, αναφορικά με τη διαιτησία του αγώνα.

Μπασκόνια-Ρεάλ Μαδρίτης: «Σκούπα» ή εντός έδρας αντίδραση-ThemaSports
01/05 @ 11:36

Μπασκόνια-Ρεάλ Μαδρίτης: «Σκούπα» ή εντός έδρας αντίδραση

Μπασκόνια και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρονται στο Game 3 της μεταξύ τους σειράς για τα playoffs της Ευρωλίγκας, με τη «βασίλισσα» να προηγείται με 2-0 και να ψάχνει μία ακόμα νίκη για να πάει στο Final 4!

Η Μπάρτσα πήρε πίσω το αβαντάζ σε ματς θρίλερ! -ThemaSports
30/04 @ 23:42

Η Μπάρτσα πήρε πίσω το αβαντάζ σε ματς θρίλερ!

Ένα φάουλ του Πετρούσεφ στην εκπνοή χάρισε τη νίκη στη Μπαρτσελόνα, με τον Ολυμπιακό να χάνει μέσα από τα χέρια του τη νίκη με 80-82 στην παράταση. Στο 2-1 οι Καταλανοί.

O Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση για τη φάση της τάπας του Λεσόρ στον Μπράουν! -ThemaSports
30/04 @ 22:38

O Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση για τη φάση της τάπας του Λεσόρ στον Μπράουν!

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση, μετά το τέλος του Game 3 απέναντι στη Μακάμπι, για τη φάση που έγινε 14 δεύτερα πριν το τέλος, με την προσπάθεια του Λεσόρ να κόψει τον Μπράουν.

Με την πλάτη στον τοίχο ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στη Μακάμπι! -ThemaSports
30/04 @ 22:13

Με την πλάτη στον τοίχο ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στη Μακάμπι!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πλήρωσε το κακό του πρώτο ημίχρονο, πήγε να κάνει μία τεράστια ανατροπή στην τέταρτη περίοδο, αλλά τελικά ηττήθηκε με 85-83 από τη Μακάμπι στο Game 3 στη Χάλα Πιονίρ χάρη σε δύο βολές του Λορέντζο Μπράουν στα 2.6" πριν το φινάλε. Οι πράσινοι είναι πια με την πλάτη στον τοίχο και θα πάνε για το all-in στο Game 4.

«Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κάιλ Γκάι!»-ThemaSports
30/04 @ 21:28

«Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κάιλ Γκάι!»

Σύμφωνα, με δημοσιεύματα από την Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ψηλά στην λίστα της τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού AKTOR Κάιλ Γκάι, ενόψει της καλοκαιρινής ενίσχυσης στα γκαρντ!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ