Οι δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας του Άρη, Κώστα Παπαδόπουλου στον Super Sport FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι είπε:

Αν θα έχουν στο μυαλό τους το αποτέλεσμα του ΑΠΟΕΛ: «Δεν έχουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι της Κυριακής του ΑΠΟΕΛ με τον Απόλλωνα. Έχουμε προετοιμαστεί για τα δύο δικά μας παιχνίδια. Οφείλουμε να έχουμε στο μυαλό μας ότι έχουμε δύο παιχνίδια και δεν βλέπουμε τι θα κάνει ο ΑΠΟΕΛ στο δικό του παιχνίδι. Εμείς επικεντρωνόμαστε στο αυριανό δικό μας παιχνίδι. Όσο και αν περνάει στον κόσμο ότι η Ομόνοια είναι αδιάφορη, είδαμε στο πρόσφατο παιχνίδι της με την Πάφο, που τα δεδομένα είναι παρόμοια, τι έγινε. Αν καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, θα βλέπουμε το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, ως τελικό των τελικών. Αν όμως γίνει κάτι ενδιάμεσα και το παιχνίδι εκείνο δεν έχει σημασία, θα είναι καλοδεχούμενο. Όμως εμείς, όπως είπα, προετοιμαζόμαστε για δύο παιχνίδια».

Για το γεγονός πως λένε ξεκάθαρα πλέον πως πάνε για πρωτάθλημα: «Επί της ουσίας, οι φίλοι της ομάδας μας εδώ και καιρό φώναζαν και ζητούσαν πρωτάθλημα. Όμως δεν παίζουμε μόνοι μας, είμαστε ο Άρης που δεν έχει κερδίσει ποτέ κανένα τρόπαιο και ο λόγος που κάναμε αυτές τις δηλώσεις όλη τη χρονιά, ήταν για να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Δεν μπορείς μετά από μία καλή χρονιά που βγήκες Ευρώπη, την επόμενη να λες ότι πας για πρωτάθλημα. Πρώτος στόχος ήταν να βγούμε ξανά Ευρώπη. Τώρα που το καταφέραμε, λέμε για το κάτι παραπάνω. Αυτό είναι το απολύτως λογικό».

Για τις δηλώσεις Σπιλέφσκι: «Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας, που είμαστε αήττητοι. Ήταν φυσιολογικό το κάλεσμα του προπονητή μας. Ο τρόπος που ανέλυσε το παιχνίδι είναι 100% εύστοχος, καθώς η Ομόνοια θα μπει να παίξει το παιχνίδι της, χωρίς άγχος, χωρίς πίεση. Η πίεση είναι κακός σύμβουλος σε μία ομάδα. Πάντως την διαχειριστήκαμε σωστά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, που είχε και αυτός πίεση γιατί έπαιζε ένα από τα τελευταία χαρτιά για Ευρώπη».

Για τα αγωνιστικά: «Τα προβλήματα είναι τα γνωστά δύο των τιμωρημένων, Μπαμπίκα και Πηλέα, όμως επιστρέφουν τρεις ποδοσφαιριστές που δεν είχαμε με Απόλλωνα, Ζόκε, Κακόριν και Γιαγκό».

Για τον κόσμο: «Περιμένουμε περίπου 3000 φίλους στο γήπεδο».

Για τα βραβεία του ΠΑΣΠ: «Είναι αλήθεια πως είχε έντονο πράσινο χρώμα του Άρη η εκδήλωση. Είχαμε τέσσερις ποδοσφαιριστές στην καλύτερη ενδεκάδα. Ο Βανά Άλβες σάρωσε τα βραβεία. Είναι πολύ χαρούμενος, όπως και εμείς, για όλους τους παίκτες μας για τη δουλειά που κάνουν. Ο Κακόριν πήρε το πιο σημαντικό βραβείο της βραδιάς. Θεωρώ πως είναι μακράν ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής της σεζόν. Είχαμε και τον προπονητή μας να βραβεύεται, στην πρώτη του γεμάτη σεζόν στην ομάδα. Συνεπώς ήταν μία καλή τονοτική ένεση ενόψει της συνέχειας. Όμως το πιο σημαντικό τρόπαιο, είναι αυτό που διεκδικούμε».

Αν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης: «Με τους προπονητές, τα συμβόλαια είναι τυπικά. Αν ο Άρης θέλει να τον κρατήσει, η διοίκηση μπορεί να το κάνει. Αν όμως έρθει μία πρόταση από μία ομάδα που να είναι σε πιο ψηλό επίπεδο από το δικό μας, δεν νομίζω να του στερήσει κανείς το μέλλον του. Έχει συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά, όμως όλα αυτά δεν μας απασχολούν καθόλου».

Για τον Κακόριν: «Πρόθεση είναι να τον κρατήσουμε, δεν είναι μυστικό. Όμως και αυτός δεν το σκέφτεται καθόλου. Περνάει καλά στην Κύπρο, του αρέσει που είναι εδώ, όμως θα τελειώσει τις υποχρεώσεις του, θα δει τι έχει στα χέρια του και θα αποφασίσει. Μιλάμε για έναν πολύ μεγάλο ποδοσφαιριστή, δεν θα κλείσει το θέμα από τη μία μέρα στην άλλη».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη υπόθεση για τον Άρη η διάρκεια-ThemaSports
01/05 @ 17:24

Μεγάλη υπόθεση για τον Άρη η διάρκεια

Μία αγωνιστική πριν από το τέλος του φετινού πρωταθλήματος και ο Άρης βρίσκεται στην 4η θέση, στο +1 από την Πάφο και κρατάει την τύχη στα χέρια του ενόψει της τελευταίας «στροφής», αφού αν κερδίσει την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», δεν τον ενδιαφέρει τι θα κάνει το συγκρότημα του Καρσέδο στο ματς με την Ομόνοια.

Άρης: «Τα καλύτερα έρχονται»-ThemaSports
01/05 @ 13:00

Άρης: «Τα καλύτερα έρχονται»

Συγχαρητήρια και μήνυμα από τον Άρη για την βράβευση στις 100 συμμετοχές του Σπιλέφσκι

Κάντο όπως τότε!-ThemaSports
01/05 @ 11:20

Κάντο όπως τότε!

Ο Άρης θα επιδιώξει να κλειδώσει την Ευρώπη όπως έπραξε και πριν δύο χρόνια

«Πρέπει να δούμε κάποιους παίκτες στην Α’ Κατηγορία της Κύπρου» (Βίντεο)-ThemaSports
01/05 @ 09:00

«Πρέπει να δούμε κάποιους παίκτες στην Α’ Κατηγορία της Κύπρου» (Βίντεο)

Δηλώσεις από τον προπονητή του Άρη Κ15, Αλέξη Χριστοδούλου.

Δεν τους βγήκε ο αντί-Μπαμπίγκα… -ThemaSports
30/04 @ 08:49

Δεν τους βγήκε ο αντί-Μπαμπίγκα…

Πριν ο Σάβι Μπαμπίγκα κλείσει τυπικά στην Γαλλική Τουλούζ, είχαν έτοιμο τον αντικαταστάτη του. Ήταν ο Πορτογάλος Έντι Σεμέδο, που ήρθε μέσα του Γενάρη από την Πολωνική Ραντόμιακ.

«Ο προπονητής μελετά καθημερινά με τους συνεργάτες του, έχουν υπόψιν τους κάποιους παίκτες»-ThemaSports
29/04 @ 14:50

«Ο προπονητής μελετά καθημερινά με τους συνεργάτες του, έχουν υπόψιν τους κάποιους παίκτες»

Ο Kώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Άρη, «στάθηκε» στο ισόπαλο παιχνίδι με την Πάφο και στην προσπάθεια που κάνει η Λεμεσιανή ομάδα για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ